Νίκη και... ξεμπούκωμα του Κέιν (vid)

Μπορεί όλοι οι επιθετικοί να ήταν διαθέσιμοι, μπορεί οι Σον, Μόουρα και Κέιν να προσπάθησαν πολύ, όμως, η Τότεναμ πήρε τη νίκη με σκορ 2-0 επί της Γουέστ Χαμ με το αυτογκόλ του Σούτσεκ να λύνει τον Γόρδιο δεσμό και τον Κέιν να επιστρέφει στο σκοράρισμα.   



Νίκη και... ξεμπούκωμα του Κέιν (vid)

Στο Tottenham Hotspur Stadium ο ρυθμός της αναμέτρησης δεδομένων των συνθηκών ήταν αρκετά καλός, με τη μεταφορά της μπάλας ορισμένες φορές ν’ αποκτά ταχύτητα και τα «σπιρούνια» να έχουν την μερίδα του λέοντος στις καλές στιγμές μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Λίγο πριν την ανάπαυλα από εξαιρετική ενέργεια του Λο Σέλσο, ο Αργεντινός έκανε τη μπαλιά στον Σον που τελείωσε σωστά τη φάση, όμως, ο VAR υπέδειξε το οφσάιντ κι έτσι παρέμεινε το 0-0.

Στο δεύτερο μέρος κι αφού πρώτα ο Κέιν αστόχησε σε διαγώνιο σουτ για λίγα εκατοστά, ήρθε το γκολ από... πόδια αντιπάλου. Από εκτέλεση κόρνερ στο 64’ η μπάλα χτύπησε στο τακούνι του Σούτσεκ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Στο 78ο λεπτό, βέβαια, η Γουέστ Χαμ έφτασε απίστευτα κοντά στο γκολ της ισοφάρισης με τον Μπόουεν να πετυχαίνει το δοκάρι με σουτ από πλεονεκτική θέση.

Το παιχνίδι τελείωσε στο 82ο λεπτό με τον Κέιν να πλασάρει σωστά και να ξεσπάει για την επιστροφή στο σκοράρισμα...

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τότεναμ: Γιορίς, Οριέ, Σάντσες, Ντάιερ, Ντέιβις, Σισοκό, Λο Σέλσο, Μόουρα (72΄Μπεργκβάιν), Άλι (59’ Λαμέλα), Σον (86' Γουίνκς), Κέιν

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Φρέντερικς, Μπαλμπουένα, Ντιόπ, Κρέσγουελ, Σούσεκ, Ράις, Μπόουεν, Νομπλ (71’ Φελίπε Άντερσον), Φορνάλς (71’ Λαντσίνι), Αντόνιο

Κώστας Ζάλιαρης