Απίστευτος Γουόρνοκ: Ανέλαβε 17η δουλειά, προπονεί από τα '80s!

Ασύλληπτο αυτό που έχει καταφέρει ο Νιλ Γουόρνοκ μετά και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μίντλεσμπρο, η οποία μέσα σε λίγα λεπτά απέλυσε τον Τζόναθαν Γούντγκεϊτ και έδωσε το «τιμόνι» στα χέρια του πολύπειρου πρώην κόουτς της Κάρντιφ!  



Απίστευτος Γουόρνοκ: Ανέλαβε 17η δουλειά, προπονεί από τα '80s!

Στην «Μπόρο» αποφάσισαν πως δεν ήθελαν να συνεχίσουν άλλο τη φετινή σεζόν με τον Γούντγκεϊτ στον πάγκο, άσχετα αν η Τσάμπιονσιπ έπαιξε μόλις μια αγωνιστική μετά την τρίμηνη αναβολή λόγω της πανδημίας.

Η ανακοίνωση της απόλυσης έφερε άμεσα την εξέλιξη με την πρόσληψη του Νιλ Γουόρνοκ, ο οποίος ανέλαβε τη 17η δουλειά της προπονητικής του καριέρας!

Η Μίντλεσμπρο είχε μείνει δίχως νίκη από την Πρωτοχρονιά, ηττήθηκε και 3-0 από την Σουόνσι στην επιστροφή της δεύτερης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου κι έτσι ήρθε η αλλαγή στην άκρη του πάγκου.

Ο Γουόρνοκ – τον οποίο σκέφτονταν οι διοικούντες την ομάδα πριν από την αναβολή – θα προσπαθήσει να κρατήσει τον σύλλογο στην Τσάμπιονσιπ γνωρίζοντας πως έχει τρομερά δύσκολο έργο μπροστά του με την ομάδα στην 21η θέση και εκτός ζώνης υποβιβασμού μονάχα λόγω της διαφοράς τερμάτων.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως ο μοναδικός προπονητής που έχει καταφέρει να βρίσκεται στην Football League των τριών χαμηλότερων επαγγελματικών κατηγοριών από την δεκαετία των '80s και συνεχίζει μέχρι και το 2020!

Κώστας Ζάλιαρης