Το ντέρμπι του Μέρσεϊσάιντ... έγραψε ιστορία στην τηλεθέαση! (pic)

Τα μηχανάκια... τρελάθηκαν! Το ντέρμπι της Έβερτον με τη Λίβερπουλ πέρασε στην ιστορία ως η αναμέτρηση με την υψηλότερη τηλεθέαση όλων των εποχών στην Πρέμιερ Λιγκ!  



Το ντέρμπι του Μέρσεϊσάιντ... έγραψε ιστορία στην τηλεθέαση! (pic)

Και όμως... Μπορεί από άποψη θεάματος και σασπένς το ντέρμπι του Μέρσεϊσάιντ να μην προσέφερε τα αναμενόμενα, όμως ήταν τέτοια η «κάψα» των οπαδών των δύο ομάδων να το παρακολουθήσουν – πόσω μάλλον από τη στιγμή που μεσολάβησε τόσο μεγάλη διακοπή- που τίναξαν τους δείκτες τηλεθέασης!

Συγκεκριμένα, το SkySports που μετέδιδε τον αγώνα κατέγραψε συνολικά 5.5εκατ. θεατές, νούμερο που με διαφορά ανεβάζει το φετινό Έβερτον – Λίβερπουλ στην πρώτη θέση των αγώνων της Πρέμιερ Λιγκ με την υψηλότερη τηλεθέαση ever!

Μέχρι πρότινος το ματς που είχε συγκεντρώσει τα... περισσότερα μάτια πάνω του ήταν το ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα σε Σίτι και Γιουνάιτεντ το 2012 (1-0 υπέρ της Σίτι με γκολ του Κομπανί), με 4.3εκατ. τηλεθεατές!

Πλέον, το συγκεκριμένο ματς... πέρασε στην 3η θέση, αφού προχθές άλλο ένα ρεκόρ καταγράφηκε και κράτησε για μία ημέρα. Το παιχνίδι Μπόρνμουθ – Κρίσταλ Πάλας το παρακολούθησαν 4.5εκατ. θεατές και για ένα 24ωρο ήταν... πρώτο.

Αναλυτικά το top 10 με την μεγαλύτερη τηλεθέαση αγώνων της Πρέμιερ Λιγκ: