Τρία χρόνια Σαλάχ στη Λίβερπουλ! (vid)

Από την Ιταλία και τη Ρόμα, μια τέτοια ημέρα το 2017 ο Μοχάμεντ Σαλάχ επέστρεψε στο αγγλικό ποδόσφαιρο, φόρεσε την κόκκινη φανέλα της Λίβερπουλ που του ταίριαξε στον απόλυτο βαθμό και όλα έγιναν καλύτερα και για εκείνον, αλλά φυσικά και για το κλαμπ που ετοιμάζεται φέτος για στέψη! 



Τρία χρόνια Σαλάχ στη Λίβερπουλ! (vid)

Ο «Φαραώ», μετράει 91 γκολ, 144 συμμετοχές, είναι θριαμβευτής του Champions League του 2019, έχει και το μετάλλιο του Super Cup και πλέον ετοιμάζεται για τη μεγάλη επαναφορά της Λίβερπουλ στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου. 

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ σαν σήμερα, το 2017, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κόκκινους» του Μέρσεϊσαϊντ αφήνοντας την Ρόμα έναντι 34 εκατομμυρίων λιρών και αυτό το ποσό περισσότερο ως... τιμής ευκαιρίας χαρακτηρίζεται εν έτει 2020 με όσα έχει καταφέρει ο Αιγύπτιος. 

Έχει καταγράψει επίσης 34 ασίστ, μοιράστηκε το βραβείο του κορυφαίου σκόρερ της Premier League για την περασμένη σεζόν (έχοντας κατακτήσει τη διάκριση και το 2018), ενώ, φυσικά είναι κομμάτι της ομάδας που έφτασε και στην απόλυτη κορυφή του κόσμου σε συλλογικό επίπεδο τον περασμένο Δεκέμβρη. 

Τρία χρόνια Μοχάμεντ Σαλάχ στη Λίβερπουλ. Τρία χρόνοα εξέλιξης και σταδιακής κυριαρχίας...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης