Κι όμως, ο Ριτσάρλισον δεν έχει ντριμπλάρει τον Φαν Ντάικ! (pic)

Ο Ριτσάρλισον ίσως ήθελε να προκαλέσει ντόρο και να... φουντώσει τα αίματα παραμονές του ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ με την δήλωση που έκανε, ωστόσο, δεν έχει καταγραφεί δική του ντρίμπλα στον Φαν Ντάικ, όπως ισχυρίστηκε στον Τύπο!  



Κι όμως, ο Ριτσάρλισον δεν έχει ντριμπλάρει τον Φαν Ντάικ! (pic)

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Έβερτον προσπάθησε να μειώσει πολύ τον Ολλανδό στόπερ των Πρωταθλητών Ευρώπης που ετοιμάζονται να γίνουν και Πρωταθλητές Αγγλίας για πρώτη φορά έπειτα από 30 χρόνια.

Μιλώντας για εκείνον, είχε να πει: «Ο κόσμος μιλάει συνέχεια για εκείνον, καλός είναι, αλλά εγώ ήδη τον έχω ντριμπλάρει και τον έχω περάσει. Για εμένα υπάρχουν καλύτεροι αμυντικοί από εκείνον. Ο Τιάγκο Σίλβα, ο Μαρκίνιος, ο Σέρχιο Ράμος...»!

Για κακή του τύχη, όλο αυτό δεν θα περνούσε απαρατήρητο και οι εταιρείες στατιστικής βάλθηκαν να βρουν αν όντως έχει συμβεί αυτό σε προσωπική μονομαχία του Ριτσάρλισον με τον Φαν Ντάικ.

Το αποτέλεσμα ήταν... ανύπαρκτο! Ο φορ των «ζαχαρωτών» δεν το έχει κάνει ποτέ! Ή νομίζει ότι το έκανε, αλλά δεν ήταν ακριβώς αυτό που καταγράφεται επίσημα στα στοιχεία των αναμετρήσεων.

Αυτό που παρουσιάζεται από την εταιρεία Squawa, είναι πως από τη σεζόν 2017-2018, μονάχα οχτώ ποδοσφαιριστές έχουν καταφέρει να περάσουν τον Βέρτζιλ Φαν Ντάικ με ντρίμπλα. Αυτοί είναι οι Λακαζέτ, Μερίνο, Πεπέ, Ροντρίγκες, Μπερνάρντο Σίλβα, ¶λι, Νέβες και Τζενεπό.

Ριτσάρλισον, δεν υπάρχει!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης