Έτοιμος για το ιστορικό αποτέλεσμα σε ντέρμπι ο Κλοπ!

Με την επανέναρξη της Πρέμιερ Λιγκ και το ένα από τα δύο βήματα που χρειάζεται η Λίβερπουλ για να στεφθεί και μαθηματικά Πρωταθλήτρια Αγγλίας έπειτα από 30 χρόνια, ο Γιούργκεν Κλοπ μπορεί να καταρρίψει ένα ατομικό ρεκόρ σε ό,τι αφορά τα ντέρμπι με την Έβερτον. 



Έτοιμος για το ιστορικό αποτέλεσμα σε ντέρμπι ο Κλοπ!

Ο Γερμανός κόουτς, πρωτεργάτης της μεταμόρφωσης των «κόκκινων» τα τελευταία χρόνια και των μεγάλων επιτυχιών που έχουν σημειωθεί μέχρι στιγμής, θέλει να παραμείνει αήττητος για 11ο διαδοχικό ντέρμπι απέναντι στα «ζαχαρωτά». 

Απόψε η Λίβερπουλ θα ψάξει στο «Γκούντισον Παρκ» τη μια από τις δύο νίκες με τις οποίες θα εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ για το 2020, αν και θα πανηγυρίσει σε άδειες εξέδρες λόγω των νέων δεδομένων στη ζωή όλων...

Αν η ομάδα του Kloppo δεν ηττηθεί, τότε ο προπονητής της ομάδας θα ξεπεράσει την επίδοση του Μπομπ Πέισλι σε ό,τι αφορά τα ματς με την Έβερτον από την αρχή της θητείας στον πάγκο. 

Ο Πέισλι είχε παραμείνει αήττητος στα πρώτα 10 ματς με τους συμπολίτες της Λίβερπουλ, με τον Κλοπ να έχει αυτή τη στιγμή 7 νίκες και 3 ισοπαλίες. Αν συνεχίσει με θετικό αποτέλεσμα, θα κάνει δική του και αυτή την ατομική επίδοση...

Κώστας Ζάλιαρης