Αλεξάντερ – Άρνολντ: «Αν δεν προκαλέσω την αλλαγή, θα έχω αποτύχει»!

Απίστευτα λόγια από τον Αλεξάντερ – Άρνολντ, τον τοπικό ήρωα του Λίβερπουλ, για το θέμα της ισότητας και των ίσων ευκαιριών για όλους ανεξαρτήτως χρώματος! «Θα έχω αποτύχει αν δεν έχω προκαλέσει την αλλαγή, δεν είναι να είμαστε απλά πρότυπο στο γήπεδο» είπε!  



Αλεξάντερ – Άρνολντ: «Αν δεν προκαλέσω την αλλαγή, θα έχω αποτύχει»!

Ο νεαρός φουλ μπακ της Λίβερπουλ απέδειξε γι' ακόμα μια φορά γιατί έχει αποκτήσει γκράφιτι σε κεντρικό σημείο της πόλης και ο κόσμος τον λατρεύει για όσα πρεσβεύει ως άνθρωπος και ως ποδοσφαιριστής.

Μιλώντας για το θέμα της εποχής, την καταπολέμηση του ρατσισμού και την ισότητα όλων των ανθρώπων, ο ΤΑΑ ανέφερε:

«Πρέπει να υπάρχει απόλυτη ισότητα από τον άνθρωπο που είναι φυσιοθεραπευτής, μέχρι κι εκείνον που ετοιμάζει τον ρουχισμό μας. Από τον τελευταίο μέχρι και τον πρώτο, μέχρι τη διοίκηση. Χρειάζεται όλοι οι άνθρωποι να έχουν την ίδια ευκαιρία. Όταν κοιτάς έναν μεταγραφικό στόχο δεν πρέπει να σε νοιάζει τι χρώμα έχει. Πρέπει να τον κοιτάζεις για το ταλέντο του.

Δεν θεωρώ ότι απλά εμείς οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είμαστε πρότυπα εντός αγωνιστικό χώρου. Προσωπικά θέλω να προκαλέσω μια αλλαγή στην κοινωνία. Αν στο τέλος της καριέρας μου δεν το έχω καταφέρει, θα θεωρήσω ότι απέτυχα»!

Κώστας Ζάλιαρης