Ζιρού: «Εμπιστεύτηκα τον Λάμπαρντ…»

Στην αποκάλυψη ότι βρέθηκε… με το ένα πόδι εκτός Τσέλσι, αλλά ο Φρανκ Λάμπαρντ ήταν αυτός που τον έπεισε να μείνει, ξεκαθαρίζοντάς του ότι θα του δίνει ευκαιρίες προέβη ο Ολιβιέ Ζιρού.  



Ζιρού: «Εμπιστεύτηκα τον Λάμπαρντ…»

Αν και 34ων, ο Γάλλος επιθετικός συνεχίζει να έχει βλέψεις… εθνικής και να προσπαθεί για την συμμετοχή του στο Euro.

Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που σκεφτόταν να φύγει από την Τσέλσι. Ήθελε να πάει σε μια ομάδα που θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, άρα και περισσότερες πιθανότητες να κληθεί από τους «τρικολόρ».

Ο Λάμπαρντ όμως… έκανε τη δουλίτσα του.

«Ο χρόνος δεν είμαι με το μέρος μου. Είμαι σχεδόν 34 ετών, αλλά το σώμα μου είναι έτοιμο να συνεχίζει να παίζει για ορισμένα χρόνια ακόμη σε υψηλό επίπεδο. Ήμουν έτοιμος να φύγω από την ομάδα, αλλά να είμαι ειλικρινής δεν το ήθελα. Ήθελα να παίξω στο Euro και ήμουν πανέτοιμος για μια νέα πρόκληση», τόνισε αρχικά ο πολύπειρος σέντερ φορ και συνέχισε:

«Ο Λάμπαρντ μου είπε ότι στην Τσέλσι θα είχα την καλύτερη ευκαιρία να τα καταφέρω και να μείνω στην εθνική. Τον εμπιστεύτηκα και πραγματικά θέλω να διεκδικήσω αυτή την ευκαιρία, όπως έκανα και τις περιόδους που αγωνιζόμουν στην Άρσεναλ. Φαίνεται σαν μια νέα αρχή. Θέλω να κατακτήσω και άλλα τρόπαια με την Τσέλσι».