Οζίλ: Το χειρότερο συμβόλαιο που έχει υπογραφεί ποτέ στην Πρέμιερ Λιγκ!

Η τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα με τον Μεσούτ Οζίλ στην Άρσεναλ, οι συνεχείς προστριβές του με τους προπονητές, το γεγονός πως παρουσιάζει εικόνα που δεν πείθει κανέναν και κάνει ένα καλό ματς κάθε πέντε αγωνιστικές, καθιστούν το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τους «κανονιέρηδες» ως το χειρότερο, από πλευράς ομάδας, στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ.  



Οζίλ: Το χειρότερο συμβόλαιο που έχει υπογραφεί ποτέ στην Πρέμιερ Λιγκ!

Και ο Μικέλ Αρτέτα έφτασε σε σημείο να τον αφήσει εκτός αποστολής και να δηλώσει ξεκάθαρα πως αυτό έγινε για λόγους τακτικής, με τον ποδοσφαιριστή να είναι απόλυτα υγιής και να έχει προπονηθεί κανονικά.

Αν και ανυπομονούσε για την επιστροφή του, ο Οζίλ δεν έπαιξε απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, με τους Λονδρέζους να γνωρίζουν ήττα με σκορ 3-0.

Με την επικρατούσα κατάσταση και όσα προσφέρει ο ποδοσφαιριστής στην ομάδα του, τα ποσά που αντιστοιχούν σε κάθε του ενέργεια αναλογικά, απομονώνοντας την πραγματική του συνεισφορά στην Άρσεναλ είναι... εξωπραγματικά.

Αναπροσαρμόζοντας τους αριθμούς και τον μισθό που λαμβάνει από το λονδρέζικο κλαμπ, ο Οζίλ έχει φτάσει να πληρώνεται 15,75 εκατομμύρια λίρες για κάθε γκολ που πετυχαίνει, 787.500 λίρες για κάθε τάκλιν και παίρνει 8.000 λίρες για κάθε λεπτό που ΔΕΝ αγωνίζεται!

Την εβδομάδα, οι απολαβές του φτάνουν μέχρι και τις 350.000 λίρες. Πιθανή μείωση την είχε αρνηθεί εξ αρχής (παρά την κατάσταση που επικράτησε με την πανδημία), δεν έχει ιδιαίτερη πρόθεση ν' αποχωρήσει και να χάσει αυτό το ηγεμονικό συμβόλαιο και γενικά οι «κανονιέρηδες» έχουν εγκλωβιστεί σε αυτή την περίπτωση...

Φέτος έχει αγωνιστεί σε 23 ματς σε όλες τις διοργανώσεις συμπληρώνοντας 1.812 λεπτά συμμετοχής, έχει ένα γκολ και τρεις ασίστ. 

Έχει κάνει 1.501 πάσες, δηλαδή 47,5 ανά ματς περίπου και μόλις 20 τάκλιν, δηλαδή περίπου ένα ανά παιχνίδι! 

Κώστας Ζάλιαρης