«Αυτή τη βδομάδα η απόφαση για το συμβόλαιο του Νταβίντ Λουίζ»

Μέχρι την ερχόμενη Κυριακή θα ληφθεί η απόφαση για το μέλλον του Βραζιλιάνου στην Άρσεναλ.



«Αυτή τη βδομάδα η απόφαση για το συμβόλαιο του Νταβίντ Λουίζ»

Το συμβόλαιο του Νταβίντ Λουίζ με τους «κανονιέρηδες» εκπνέει στις 30 Ιουνίου και ο ίδιος βρίσκεται αυτή τη στιγμή με την πλάτη στον τοίχο, αφού η χθεσινή του εμφάνιση απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια από τις χειρότερες της καριέρας του.

Για το θέμα του συμβολαίου του μίλησε σήμερα στο «TalkSport» o εκπρόσωπος του παίκτη, Kia Joorabchian, ο οποίος τόνισε πως έχει έρθει η ώρα να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα…

«Δεν έχει ληφθεί ακόμα οριστική απόφαση για το συμβόλαιο του Νταβίντ Λουίζ, γεγονός που οφείλεται ξεκάθαρα στο πάγωμα που έφερε σε όλα τα μέτωπα η πανδημία του κορωνοϊού»

«Το γεγονός ότι η κατάσταση δεν έχει ξεκαθαρίσει 14 μέρες πριν από τη λήξη του συμβολαίου επηρεάζει τον παίκτη. Αυτό δεν αποτελεί βέβαια δικαιολογία για την εμφάνισή του απέναντι στη Σίτι. Και ο ίδιος καταλαβαίνει ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως έπρεπε»

«Αυτό που μπορώ να σα πω αυτή τη στιγμή, είναι πως μέχρι το τέλος της τρέχουσας βδομάδας θα έχει τελειώσει το θέμα, είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο»

Γιάννης Τζιουμακλής