Σίτι και Ράσφορντ... κατέστρεψαν την Χόπκινς στο Twitter γύρω από τα δωρεάν γεύματα

Την ώρα που ο Μάρκους Ράσφορντ πήρε μια σπουδαία νίκη για την αντιμετώπιση της κρίσης της πανδημίας του κορωνοϊού, η δημοσιογράφος και businesswoman Κέιτι Χόπκινς θέλησε να το παίξει... bitch, αλλά την έβαλε στην θέση της ακόμη και η αντίπαλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μάντσεστερ Σίτι.



Σίτι και Ράσφορντ... κατέστρεψαν την Χόπκινς στο Twitter γύρω από τα δωρεάν γεύματα

Ο νεαρός επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων» μπόρεσε να μαζέψει μέσα στην καραντίνα περί τα 20 εκατομμύρια λίρες για την παροχή φαγητού σε παιδιά οικογενειών που ένιωσαν στο πετσί τους την κρίση με το lockdown και πήρε μια σπουδαία νίκη όσον αφορά το ζήτημα μιας και επιστολή του προς την Κυβέρνηση ήταν καθοριστική για να συνεχιστεί η παροχή βοήθειας και το καλοκαίρι με ένα κονδύλι το οποίο θα αγγίξει τα 120 εκατομμύρια λίρες.

Κι ενώ τέτοιες πράξεις και τέτοιες νίκες τυγχάνουν θετικής ανταπόκρισης από το σύνολο των παρατηρητών, βγήκε η Χόπκινς να το... παίξει έξυπνη, με την πρώην αρθρογράφο της «Sun» να λέει ούτε λίγο – ούτε πολύ πως δεν θέλει να δίνει λεφτά από την τσέπη της για να τρώνε παιδιά που δεν είναι δικά της. Όλο αυτό για να ποστάρει κάποια στιγμή μια φωτογραφία με την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, γράφοντας πως δείχνει πολύ σέξυ στα μπλε, μόνο και μόνο για να βγουν οι «πολίτες» και να της απαντήσουν, «Όχι το δικό μας μπλε», εκφράζοντας αποστροφή για τις ρατσιστικές τοποθετήσεις της.

Το παρατήρησε κι ο Ράσφορντ, που πήρε κι αυτός θέση αγνοώντας την Χόπκινς, γράφοντας: «Μια πόλη ενωμένη», που δεν είναι άλλο από το μότο ανάμεσα σε Σίτι και Γιουνάιτεντ (A City United) το οποίο οι δύο αντίπαλοι σύλλογοι χρησιμοποιούν σε θέματα που... δεν χωρούν οπαδικά.