Ντίνεϊ: «Σίγουρα ένας gay ή bisexual σε κάθε ομάδα»!

Δεν μάσησε τα λόγια του. Ο Τρόι Ντίνεϊ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι σε κάθε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ υπάρχει τουλάχιστον ένας gay ή bisexual ποδοσφαιριστής και όλοι τους φοβούνται μην αποκαλυφθούν!  



Ντίνεϊ: «Σίγουρα ένας gay ή bisexual σε κάθε ομάδα»!

Ο Άγγλος επιθετικός των «hornets» προκάλεσε μείζον ζήτημα το προηγούμενο διάστημα με την άρνησή του να επιστρέψει στις προπονήσεις λέγοντας πως: «θα μου κόψουν τον μισθό; Ας το κάνουν, έχω ζήσει και απένταρος...», όταν ακόμα φοβόταν αρκετά για την πανδημία.

Έχοντας επιστρέψει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ενόψει της επανέναρξης της Premier League και γενικότερα όντας ένας άνθρωπος που δεν κάνει πίσω σε ό,τι σκέφτεται και θέλει να πει, ο Ντίνεϊ αυτή τη φορά δήλωσε στο podcast, Grounded του BBC με τον Louis Theroux:

«Σίγουρα υπάρχει τουλάχιστον ένα gay ή ένας bisexual σε κάθε ποδοσφαιρική ομάδα. Σίγουρα υπάρχουν! 100%! Θεωρώ ότι εκείνοι σίγουρα ανησυχούν για το ενδεχόμενο να βγουν μπροστά και να γίνουν οι πρώτοι που θα το δηλώσουν. Μόλις το κάνει ο πρώτος, θα έρθει μεγάλο κύμα. Μόλις βγει ο ένας, θα έρθουν άλλοι 100. Απλά δεν θέλουν να είναι εκείνοι οι πρώτοι...».