Χάντσον-Οντόι: «Καθάρισα το όνομά μου»

Θέση για τις βαριές κατηγορίες για βιασμό από το μοντέλο που είχε καλέσει σπίτι του πήρε ο Κάλουμ Χάντσον-Οντόι, ο οποίος αφότου αθωώθηκε πόσταρε ένα μήνυμα στους λογαριασμούς του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης λέγοντας πως ήταν σίγουρος ότι θα καθαρίσει το όνομά του.



Χάντσον-Οντόι: «Καθάρισα το όνομά μου»

Αναλυτικά όσα είπε ο 19χρονος παίκτης της Τσέλσι για την υπόθεση που ξεκίνησε λίγο καιρό πριν και η οποία οδήγησε στην προσωρινή σύλληψή του:

«Σε μια εποχή που υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα που συμβαίνουν στον πλανήτη, θα πρέπει να ξέρετε κάποια πράγματα και για τις σοβαρές κατηγορίες που έγιναν εις βάρος μου. Παρέμεινα σιωπηλός και βοήθησα την αστυνομία στις έρευνές της, γιατί ήξερα ότι θα έρθει η στιγμή που θα καθαρίσω το όνομά μου. Διεξάγοντας πλήρη έρευνα, η Αστυνομία επιβεβαίωσε πως δεν θα προχωρήσει σε περαιτέρω διαδικασίες.

Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτήν την πλατφόρμα για να ευχαριστήσω άπαντες που στάθηκαν στο πλευρό μου και με υποστήριξαν αυτήν την δύσκολη περίοδο. Όντας ποδοσφαιριστής και παίζοντας για έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο αισθάνομαι μεγάλη ευθύνη, και προχωρώντας μπροστά θα χρησιμοποιήσω την ιδιότητά μου για να είμαι όσο περισσότερο υπόδειγμα γίνεται».