Σριούσμπερι: «Ο Κλοπ μας κατέστρεψε την πιο ωραία στιγμή...»

Η απόφαση του Γιούργκεν Κλοπ να μην παραστεί ούτε εκείνος, ούτε η βασική ομάδα της Λίβερπουλ στον επαναληπτικό του Κυπέλλου απέναντι στη Σριούσμπερι, κόστισε στην ομάδα της LeagueOne τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και στην αίγλη που θα είχε η επίσκεψή της στο «Άνφιλντ» για τον 4ο γύρο του FA Cup.  



Σριούσμπερι: «Ο Κλοπ μας κατέστρεψε την πιο ωραία στιγμή...»

Οι «κόκκινοι» του Μέρσεϊσαϊντ λόγω του τρομερά φορτωμένου προγράμματός τους, στο πρώτο μισό της φετινής αγωνιστικής περιόδου, είχαν πάρει την απόφαση να μην παίξουν με το ανδρικό τμήμα τον επαναληπτικό του 4ου γύρου του Κυπέλλου κόντρα στη Σριούσμπερι, αλλά και να μην βρεθεί ο Κλοπ στην άκρη του πάγκου.

Την αποστολή για την πρόκριση που ήρθε πολύ δύσκολα ανέλαβε ο Νιλ Κρίτσλεϊ με το τμήμα κ-19 ωστόσο, από την ομάδα της LeagueOne έχουν τρομερά παράπονα, λέγοντας:

«Ο Κλοπ κατέστρεψε την πανέμορφη στιγμή μας λέγοντας πως δεν θα είναι παρών στον επαναληπτικό και πως δεν θα παίξει η βασική ομάδα. Είμαστε σίγουροι πως η Λίβερπουλ με αυτή την εξέλιξη παραβίασε τους κανονισμούς του θεσμού και σίγουρα επηρέασε και οικονομικά τη δική μας ομάδα, αφού θα μπορούσε να έχει εξασφαλιστεί το παιχνίδι για τηλεοπτική κάλυψη...».

Κώστας Ζάλιαρης