Λίγιο: «Γνωρίζω πολλά χρόνια τον Πεπ, είμαι ενθουσιασμένος»

Ο Χουάν Μανουέλ Λίγιο είναι με κάθε επισημότητα ο νέος βοηθός του Πεπ Γκουαρδιόλα στη θέση του Μικέλ Αρτέτα και μίλησε για τα πολλά χρόνια που γνωρίζει τον Καταλανό τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι αλλά και τον ενθουσιασμό του για τη νέα τους συνεργασία. 



Λίγιο: «Γνωρίζω πολλά χρόνια τον Πεπ, είμαι ενθουσιασμένος»

Ο Πεπ, μετά την φυγή του Αρτέτα που ανέλαβε τα ηνία της Άρσεναλ ως πρώτος προπονητής, έμεινε μόνος του στον πάγκο των «πολιτών», ωστόσο, λίγο πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος κατάφερε να βρει ένα νέο «δεξί χέρι». 

Ο νέος βοηθός του είναι ο Χουάν Μανουέλ Λίγιο, τον οποίο ο Γκουαρδιόλα έχει χαρακτηρίσει «μαέστρο» και οι δυο τους είχαν δουλέψει μαζί στο Μεξικό. 

Ο Λίγιο βρισκόταν στο «τιμόνι» της Quingdao Huanghai στην Κίνα, οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του τίτλου της League One και τώρα θα βρεθεί στην λαμπερή Πρέμιερ Λιγκ.

«Η γνωριμία μου με τον Πεπ πηγαίνει πολλά χρόνια πίσω και είμαι τρομερά ενθουσιασμένος με τη νέα μας συνεργασία. Η Σίτι έχει γευτεί μεγάλες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια και έχει παίξει όμορφο ποδόσφαιρο, πράγμα που προέρχεται από τη δουλειά του προπονητή της ομάδας» είπε ο Λίγιο του οποίου η πρόσληψη είναι πλέον επίσημη. 

Κώστας Ζάλιαρης