Δήμαρχος Λίβερπουλ: «Κανένας ενδοιασμός για τα ματς σε Γκούντισον Παρκ και Άνφιλντ»!

Το πράσινο φως άναψε και η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να σηκώσει το τρόπαιο της Πρέμιερ Λιγκ στην έδρα της! Ακόμα κι αν θα το κάνει δίχως κόσμο στο πλευρό της, η ομάδα του Κλοπ έχει το «ok» από τον Δήμαρχο της πόλης, Τζο Άντερσον, ώστε να παίξει κανονικά όλα τα ματς στο «Άνφιλντ», όπως φυσικά και να διεξαχθεί το ντέρμπι με την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» στις 21/6.  



Δήμαρχος Λίβερπουλ: «Κανένας ενδοιασμός για τα ματς σε Γκούντισον Παρκ και Άνφιλντ»!

Ο Τζο Άντερσον, ανέφερε πως «προφανώς βρισκόμαστε σε πολύ καλύτερη μοίρα απ' ότι ήμασταν πριν από τέσσερις εβδομάδες και ήταν θετικό που το επικοινώνησαν σωστά και οι ομάδες προς τον κόσμο τους».

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα theAthletic, ο Δήμαρχος του Λίβερπουλ τόνισε ότι: «Δεν υπάρχει κανείς ενδοιασμός για τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων σε Γκούντισον Παρκ και Άνφιλντ».

Το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ στην έδρα των «ζαχαρωτών» έχει προγραμματιστεί για τις 21 του μηνός και ίσως είναι η μεγάλη ευκαιρία των «κόκκινων» να εξασφαλίσουν και μαθηματικά το πρώτο τους πρωτάθλημα έπειτα από 30 χρόνια, αν η Σίτι δεν πάρει αποτέλεσμα λίγες μέρες νωρίτερα στο εξ αναβολής παιχνίδι με την Άρσεναλ.

Κώστας Ζάλιαρης