Μια Τσέλσι που... σφύζει από ταλέντο! (pic)

Ο Χακίμ Ζίγιεχ έχει ήδη υπογράψει και ανακοινωθεί. Ο Τίμο Βέρνερ ακολουθεί μετά την κίνηση – ματ και την κάλυψη της ρήτρας αποδέσμευσής του από τη Λειψία. Οι συζητήσεις με τη Λέστερ για τον Μπεν Τσίλγουελ φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει. Η Τσέλσι τη νέα αγωνιστική περίοδο αναμένεται να εμφανιστεί γεμάτη ταλέντο και ποιότητα!  



Μια Τσέλσι που... σφύζει από ταλέντο! (pic)

Οι «μπλε» του Λονδίνου φροντίζουν να ενισχυθούν σημαντικά, αφήνοντας όλους τους υπόλοιπους ν' ανησυχούν για την πανδημία, τα μέτρα προστασίας στις προπονήσεις και τα αγωνιστικά τους πλάνα ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Πρώτα ο Ζίγιεχ, τώρα ο Βέρνερ και εν συνεχεία αν όλα πάνε καλά και οι εξελίξεις είναι ξανά θετικές, θα αποκτηθεί και ο Μπεν Τσίλγουελ από τη Λέστερ για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Η Τσέλσι γίνεται ομάδα που σφύζει από ταλέντο και ποιότητα και ο Φρανκ Λάμπαρντ δεν θα μπορούσε να μη χαμογελάει με τα «όπλα» που έχει στη διάθεσή του για να συνεχίσει το πρότζεκτ που ανέλαβε πέρυσι το καλοκαίρι και βάζοντας φαρδιά – πλατιά την υπογραφή του στην ολική ανανέωση της ομάδας στο αγωνιστικό κομμάτι.

Δείτε πως ενδεχομένως θα εμφανιστεί η Τσέλσι τη νέα αγωνιστική περίοδο:

Κώστας Ζάλιαρης