Διακοπή στο πρωτάθλημα γυναικών, πρωταθλήτρια η Τσέλσι και υποβιβασμός για Λίβερπουλ!

Η Τσέλσι αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Αγγλίας στην Πρέμιερ Λιγκ γυναικών μετά την απόφαση για οριστική διακοπή της αγωνιστικής περιόδου λόγω της πανδημίας! Υποβιβάστηκε η Λίβερπουλ, στην οποία δεν άρεσε καθόλου ο τρόπος που έκλεισε η σεζόν...  



Διακοπή στο πρωτάθλημα γυναικών, πρωταθλήτρια η Τσέλσι και υποβιβασμός για Λίβερπουλ!

Οι «μπλε», με το γνωστό σε όλους, πλέον, έπειτα από τόσες κουβέντες και δημοσιεύματα για τα μεγάλα πρωταθλήματα και το μέλλον τους, Points per game, στέφθηκαν Πρωταθλήτριες Αγγλίας στο γυναικείο επίπεδο για τη σεζόν 2019-2020.

Η αγωνιστική περίοδος διεκόπη και η Τσέλσι πήρε το στέμμα, παρά το γεγονός πως ήταν δεύτερη στη βαθμολογίας!

Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος είχε 40 βαθμούς σε 16 ματς και οι Λονδρέζες είχαν 39 με παιχνίδι λιγότερο, όμως ήταν αήττητες σε όλη τη διάρκεια της κούρσας κι έτσι με πέντε αγωνιστικές ν' απομένουν, το σύστημα αποφάσισε πως εκείνες θα έπαιρναν τον τίτλο. 

Η Λίβερπουλ – που γκρίνιαξε για την διακοπή – υποβιβάστηκε, ενώ, η Άστον Βίλα θα βρεθεί τη νέα σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ ως πρωταθλήτρια της Τσάμπιονσιπ. 

 

 

Liverpool FC is disappointed by today's decision on how the 2019/20 Women's Super League season has been concluded, which will see the Reds relegated to the Championship. Club statement:

Δημοσιεύτηκε από Liverpool FC Women στις Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020