Η Τσέλσι μόνο κερδίζει με Βέρνερ!

Κάνοντας μεγάλη κίνηση και αποφασίζοντας να πληρώσει τη ρήτρα του Τίμο Βέρνερ, η Τσέλσι αφήνει την Λίβερπουλ και όλες τις αγγλικές ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για τον παίκτη, στα... κρύα του λουτρού! Κοστίζει λιγότερο απ' όσα εισέπραξαν οι «μπλε» για τον Μοράτα που δεν πρόσφερε, κερδίζουν με τους αριθμούς του Γερμανού επιθετικού!  



Η Τσέλσι μόνο κερδίζει με Βέρνερ!

Οι «μπλε» του Λονδίνου αποφάσισαν να καταβάλλουν τη ρήτρα αποδέσμευσης του Τίμο Βέρνερ στην Λειψία και να τον κάνουν δικό τους το φετινό καλοκαίρι, πληρώνοντας για τη μεταγραφή μέχρι και τις 15 Ιουνίου, όταν και λήγει η διορία που υπάρχει στον όρο της μετακίνησης του παίκτη έναντι 49 εκατομμυρίων λιρών.

Ο επιθετικός των «ταύρων» έκανε όλο τον κόσμο ν' ασχολείται με την πιθανή μετακόμισή του στη Λίβερπουλ για χάρη των Πρωταθλητών Ευρώπης και του Κλοπ και ξαφνικά προέκυψε η Τσέλσι, κάνοντάς τον να καλοσκέφτεται το μπλε χρώμα πάνω του και την υπόθεση να προχωράει αρκετά γρήγορα.

Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ θα πληρώσει τη ρήτρα των 49 εκατομμυρίων λιρών, ποσό που είναι λίγο μικρότερο από τα χρήματα που εισέπραξε η ομάδα από την πώληση του Αλβάρο Μοράτα! Πέρα από το τρομερό ξεκίνημα που είχε κάνει ο Ισπανός επιθετικός στο «Στάμφορντ Μπριτζ», δεν κατάφερε να βοηθήσει καθόλου, έφτα σε σημείο να έχει καταρρακωμένη ψυχολογία, να επιστρέφει στο σπίτι με νεύρα και να πετάει πράγματα στους τοίχους, όπως έχει εκμυστηρευτεί ο ίδιος...

Ο Βέρνερ, εφόσον ολοκληρώσει τις επόμενες μέρες τη μεταγραφή του στην Τσέλσι θα αποφέρει μόνο κέρδη για τους «μπλε». Πέρα από τον Άμπραχαμ αλλά και την εμπειρία του Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του, θα έχουν ακόμα μια εξαιρετική επιλογή για τη γραμμή κρούσης και για την ανάγκη που είχε όλη τη φετινή σεζόν η Τσέλσι για κάποιον παίκτη που να τελειώνει εύκολα τις φάσεις για γκολ.

Το συμβόλαιο που αναμένεται να υπογράψει, όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, θα έχει διάρκεια 5 ετών και ο μισθός του θα φτάνει στις 200.000 λίρες εβδομαδιαίως! 

Ο Βέρνερ θα πάρει μαζί του από τη Γερμανία στο Νησί τους παρακάτω αριθμούς που έχει σημειώσει σε επίπεδο γκολ και ασίστ τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές περιόδους...

2016/17: 31 games, 21g, 7a

2017/18: 32 games, 13g, 8a

2018/19: 30 games, 16g, 9a

2019/20: 29 games, 25g, 8a

Κώστας Ζάλιαρης