Γκολ, χαμόγελα και γεύση από «Άνφιλντ» για τη Λίβερπουλ! (pics)

Το πιο ευχάριστο, μέχρι το επόμενο, ήταν το απόγευμα της Δευτέρας για τη Λίβερπουλ, αφού οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και ο Γιούργκεν Κλοπ επέστρεψαν στο «Άνφιλντ» και εκεί διεξήχθη οικογενειακό διπλό, με άπαντες να παίρνουν γεύση από το γήπεδο για πρώτη φορά μετά την αναβολή που προκάλεσε η πανδημία! 



Γκολ, χαμόγελα και γεύση από «Άνφιλντ» για τη Λίβερπουλ! (pics)

Οι «κόκκινοι» βρέθηκαν στην ιστορική τους έδρα, δίχως κόσμο βέβαια, ωστόσο, η περίσταση, ο λαμπερός ήλιος, οι υψηλές θερμοκρασίες και η ατμόσφαιρα ήταν στοιχεία που έκαναν το σκηνικό κάτι παραπάνω από ιδανικό για όλους. 

Βγήκε η τρομερή φωτογραφία στην οποία όλοι γονάτισαν στον χώρο του κέντρου στη μνήμη του Τζορτζ Φλόιντ σε μια τρομερή δήλωση κατά του ρατσισμού και υπέρ της ζωής και της ανθρωπιάς και μετέπειτα οι παίκτες του Κλοπ ξεχύθηκαν στον αγωνιστικό χώρο! 

Έπαιξαν ένα μικρό «διπλό», το χάρηκαν, γέλασαν, σκόραραν, το... πανηγύρισαν όπως έκανε ο Μανέ όταν βρήκε δίχτυα και η μέρα κύλησε εξαιρετικά για τους Πρωταθλητές Ευρώπης, στην επέτειο, μάλιστα, της κατάκτησης του Champions League της Μαδρίτης. 

Οι ομάδες όπως χωρίστηκαν:

«Εντός»: Άλισον, Χούβερ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Τζόουνς, Χέντερσον, Κεϊτά, Έλιοτ, Φιρμίνο, Μανέ

«Εκτός»: Αντριάν, Αλεξάντερ – Άρνολντ, Λόβρεν, Γκόμες, Λαρουσί, Τσάμπερλεϊν, Φαμπίνιο, Μίλνερ, Σαλάχ, Μιναμίνο, Οριγκί

Δείτε φωτογραφίες: 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης