Το... τρελό «άκυρο» του Έλιοτ στον Σέρχιο Ράμος!

Ο Χάρβεϊ Έλιοτ μάλλον δεν θα ήθελε ποτέ να συνεργαστεί με τον Σέρχιο Ράμος κι όχι μόνο αυτό, δεν θέλησε ούτε να τον γνωρίσει από κοντά όταν το περασμένο καλοκαίρι ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ρεάλ Μαδρίτης, προτού υπογράψει στη Λίβερπουλ! 



Το... τρελό «άκυρο» του Έλιοτ στον Σέρχιο Ράμος!

Ο νεαρός εξτρέμ των «κόκκινων» που μετά τη θητεία του στη Φούλαμ παρέμεινε στο Νησί και φοράει την κόκκινη φανέλα των Πρωταθλητών Ευρώπης, είχε την επιλογή να βρεθεί στη «βασίλισσα» το περασμένο καλοκαίρι και μάλιστα είχε ταξιδέψει στη Μαδρίτη για να συναντήσει τους ανθρώπους της ομάδας. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα theAthletic, όταν ο Έλιοτ ρωτήθηκε αν θα ήθελε να συναντήσει τον Σέρχιο Ράμος, απάντησε: «Όχι δεν έχω καμία διάθεση μετά από αυτό που έκανε στον Σαλάχ», αναφερόμενος στον τραυματισμό που είχε προκαλέσει ο Ισπανός στον Αιγύπτιο στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2018 στη Μόσχα! 

Κάπως έτσι, ο ποδοσφαιριστής πήρε το δρόμο για το Μέρσεϊσαϊντ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας στη Λίβερπουλ, έχοντας γίνει πλέον ο νεαρότερος με επίσημη συμμετοχή στο κλαμπ και έχει συμπληρώσει εφτά συμμετοχές με την πρώτη ομάδα. 

Κώστας Ζάλιαρης