Αγκμπονλαχόρ: «Θα μισώ τον Ντι Ματέο για όλη μου τη ζωή»!

Σκληρά λόγια από τον Γκαμπριέλ Αγκμπονλαχόρ! Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Άστον Βίλα αναφέρθηκε δημοσίως για... το μίσος που τρέφει για τον πρώην προπονητή του, Ρομπέρτο Ντι Ματέο, εξαιτίας της συμπεριφοράς του στο σοβαρό θέμα υγείας που αντιμετώπισε ο Στίλιαν Πετρόφ!  



Αγκμπονλαχόρ: «Θα μισώ τον Ντι Ματέο για όλη μου τη ζωή»!

Το 2016 ο Πετρόφ έδωσε σκληρή μάχη με τη λευχαιμία. Το συμβόλαιό του με τους «χωριάτες» έληγε και ο ίδιος έμενε ξεκρέμαστος, ενώ παράλληλα προσπαθούσε να αναρρώσει από τις θεραπείες.

Εκεί ήταν, σύμφωνα με τον Αγκμπονλαχόρ και το... φάουλ του Ντι Ματέο! Ότι δεν τον βοήθησε προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο!

«Θα τον μισώ για το υπόλοιπο της ζωής μου. Οποισδήποτε άλλος προπονητής με λίγη καρδιά θα του προσέφερε έστω ένα συμβόλαιο, όπου θα πληρωνόταν ανάλογα με τα ματς που θα έπαιζε.

Μετά από ένα μήνα, τρεις μήνες ή έξι μήνες θα έβλεπε πως τα πήγαινε. Το να είσαι σκληρός και κακόψυχος, χωρίς να δίνεις σε έναν άνθρωπο αυτή την ευκαιρία, τι σε κάνει; Φαντάσου να επιστρέφεις από μια τόσο δύσκολη θεραπεία, να είσαι καλά, να έχεις χάσει όμως τόσο βάρος και να σου συμπεριφέρονται έτσι», τα λόγια του πρώην άσου της Βίλα.