«Στις 12-13 Σεπτέμβρη η νέα σεζόν, ακόμα ανοιχτό για ψαλίδισμα της φετινής»!

Μέσα σ' όλα όσα πρέπει κάποια στιγμή να οριστικοποιηθούν για την επιστροφή της Πρέμιερ Λιγκ, φαίνεται να υπάρχει πρόταση για την ημερομηνία έναρξης της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, με καθυστέρηση ενός μήνα από αυτό που είχε προγραμματιστεί προτού ξεσπάσει ο κορονοϊός...



«Στις 12-13 Σεπτέμβρη η νέα σεζόν, ακόμα ανοιχτό για ψαλίδισμα της φετινής»!

Στην κρίσιμη τηλεδιάσκεψη της Πέμπτης αναμένεται να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου στο κορυφαίο πρωτάθλημα, με το Project Restart να έχει ακόμα αρκετά κομμάτια στα οποία θα πρέπει να συμφωνήσουν τα 20 κλαμπ του πρωταθλήματος. 

Παράλληλα, όμως, όπως αναφέρει η Daily Mail, φαίνεται να έχει γίνει κουβέντα και για την ημερομηνία έναρξης της επόμενης σεζόν και αυτή ενδέχεται να κάνει σέντρα στις 12-13 Σεπτεμβρίου. 

Βέβαια, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει η παραμικρή σιγουριά για την ημέρα επανέναρξης του τρέχοντος πρωταθλήματος, ούτε φυσικά για την χρονική διάρκεια και την ημερομηνία ολοκλήρωσής του προκειμένου να υπάρξει οριστική κουβέντα για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. 

Αυτό, επαναφέρει στο προσκήνιο τα σενάρια περί μείωσης των αγωνιστικών που απομένουν για την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν, κάτι που αναμένεται να συζητηθεί ανάμεσα στα αφεντικά των 20 ομάδων και τους ανθρώπους της διοργανώτριας αρχής...

Κώστας Ζάλιαρης