Ο Φέργκιουσον είχε απορρίψει τον Ανρί πριν πάει στην Άρσεναλ!

Πόσο διαφορετική θα μπορούσε να ήταν η ιστορία εάν ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον άκουγε την… επιθυμία του Τιερί Ανρί και τον έπαιρνε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!  



Ο Φέργκιουσον είχε απορρίψει τον Ανρί πριν πάει στην Άρσεναλ!

Και όμως, το στόρι φαίνεται πέρα για πέρα αληθινό! Ο πρώην υπεύθυνος ασφαλείας του Σκωτσέζου προπονητή, αλλά και των Ντέιβιντ Μπέκαμ και Ερίκ Καντονά, αποκάλυψε πως ο Φέργκιουσον είχε την ευκαιρία να πάρει τον Γάλλο επιθετικό πριν εκείνος αποφασίσει τελικά να συνεχίσει την καριέρα του στην Άρσεναλ!

Ο Νεντ Κέλι θυμάται την ιστορία… «Κάποια στιγμή, έπειτα από ένα παιχνίδι, ο αδελφός του Καντονά μου τηλεφώνησε και μου είπε να μεταφέρω στον Φέργκιουσον ότι ο Ανρί ήθελε να έρθει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Αυτό συνέβη πριν πάει στην Άρσεναλ. Πρώτη του επιλογή ήταν η Γιουνάιτεντ! Είπα, λοιπόν, στον προπονητή πως ο Ανρί θέλει να έρθει εδώ. Τι μου απάντησε; «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση, αυτός τραυματίζεται συνέχεια»! Εν τέλει πήγε στην Άρσεναλ και τα υπόλοιπα είναι ιστορία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κέλι.

Είναι από τις περιπτώσεις που από το… πουθενά μπορείς να έχεις στις τάξεις σου έναν θρύλο και επίσης… από το πουθενά να τον χάσεις. Είναι και αυτή μία από τις ομορφιές του ποδοσφαίρου…