Θετικός ο Ράμσντεϊλ στην Μπόρνμουθ, στον δεύτερο γύρο των τεστ για τον κορονοϊό

Ο 22χρονος τερματοφύλακας της Μπόρνμουθ, Άαρον Ράμσντεϊλ, αποκάλυψε πως είναι το ένα από τα δύο θετικά κρούσματα στην Πρέμιερ Λιγκ στον δεύτερο γύρο των τεστ που πραγματοποιήθηκαν στις ομάδες, με τον ίδιο να έχει βγει αρνητικός μόλις τρεις μέρες νωρίτερα! «Δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε, μάλλον τη μια μέρα που πήγα για ψώνια...» σχολίασε. 



Θετικός ο Ράμσντεϊλ στην Μπόρνμουθ, στον δεύτερο γύρο των τεστ για τον κορονοϊό

Ο Ράμσντεϊλ από τους «cherries» είναι το ένα από τα πιο πρόσφατα κρούσματα που ανακοινώθηκαν στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου έπειτα από τα 996 που πραγματοποιήθηκαν στα τέλη της περασμένης εβδομάδας (Πέμπτη και Παρασκευή). 

Στον πρώτο γύρο των τεστ είχαν ανακοινωθεί έξι κρούσματα και στην τελευταία παρτίδα είχαν μόλις δύο θετικούς. Ο ένας εξ αυτών είναι ο Ράμσντεϊλ, ο οποίος στην αρχή απορούσε γιατί φρόντιζε να τηρεί όλα τα μέτρα προστασίας όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας...

«Προσπαθώ να καταλάβω πως έγινε αφού είχαμε κάνει κι άλλο τεστ και ήταν αρνητικό. Μάλλον τη μια μέρα που είχα πάει για ψώνια θα έγινε...» είπε στη Sun ο 22χρονος γκολκίπερ.

Κώστας Ζάλιαρης