Τα δώρα των σταρ στους αγαπημένους τους: Σπίτια, αυτοκίνητα... μέχρι και οδοί!

Το παν είναι να προσφέρεις, ειδικά σε αυτούς που στο ξεκίνημά σου ήταν «βράχοι» δίπλα σου. Πρώτα από όλα στους ίδιους τους γονείς σου. Οι σταρ της Πρέμιερ Λιγκ έχουν αποδείξει ότι εκτός από πάμπλουτοι, έχουν την ευαισθησία και στέκονται στο πλευρό των ανθρώπων που αγαπούν είτε συναισθηματικά, αλλά κυρίως προσφέροντάς τους όσα υλικά είχαν στερηθεί για να τους μεγαλώσουν.  



Τα δώρα των σταρ στους αγαπημένους τους: Σπίτια, αυτοκίνητα... μέχρι και οδοί!

Το κείμενο αυτό έρχεται μετά την έκπληξη που έκανε ο Μπράντον Γουίλιαμς στον πατέρα του. Ο νεαρός μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρήκε τον ιδανικό τρόπο να τον ευχαριστήσει για τη στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια που πάσχιζε να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, αγοράζοντάς του μία πολυτελή Mercedes.

Υπάρχουν και άλλοι όμως σούπερ σταρ της Πρέμιερ Λιγκ που έχουν ευχαριστήσει με ανάλογο τρόπο τους γονείς τους. Πάμε να τους δούμε.

Ραχίμ Στέρλινγκ

Ο εξτρέμ της Μάντσεστερ Σίτι είναι πολύ δεμένος με την μητέρα του. Δεν ξεχνά το μικρό και άβολο σπίτι που τον μεγάλωσε και έτσι αποφάσισε να της αγοράσει μία πολυτελή βίλα αξίας 2.5εκατ. λιρών! Ο ίδιος είχε αποκαλύψει παλιότερα ότι, κατά την άφιξή του στο Λονδίνο από την Τζαμάικα, βοηθούσε τη μητέρα του να καθαρίζει τουαλέτες ξένων σπιτιών.

Μάικλ Όουεν

Γεννημένος στο Τσέστερ ο άλλοτε σταρ της Λίβερπουλ αποφάσισε το 2001 να επενδύσει στην αγορά σπιτιών για όλα τα μέλη της οικογένειάς του. Αγόρασε, λοιπόν, έναντι 750.000 λιρών μια... σειρά σπιτιών στα σύνορα Αγγλίας και Ουαλίας. Όλα τα σπίτια είναι στον ίδιο δρόμο, επομένως είναι σαν να λέμε ότι μια ολόκληρη... οδός τους ανήκει!

Μάρκους Ράσφορντ

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγόρασε και εκείνος ένα σπίτι στην μητέρα του, λέγοντας αστειευόμενος ότι αυτός ήταν ο μόνος τρόπος να χωριστούν και να μην τον... κατσαδιάζει όταν παίζει ποδόσφαιρο μέσα στο σπίτι!

Ντέιβιντ Μπέκαμ

Αν είσαι ο Μπέκαμ και έχεις κάνει δώρο στους αγαπημένους σου... τα πάντα, καταφεύγεις σε τέτοιες «λύσεις». Ο Άγγλος σταρ αγόρασε στη γυναίκα του, Βικτόρια Μπέκαμ, τον δικό της αμπελώνα την περίοδο που έπαιζε για λογαριασμό των Λος Άντζελες Γκάλαξι! Ω, ναι...

Σαντιό Μανέ

Γνωστός για το φιλανθρωπικό του έργο, ο σούπερ σταρ της Λίβερπουλ βοηθά όσο μπορεί το χωριό του στη Σενεγάλη. Εκεί ζει και η οικογένειά του, στην οποία παρέχει οικονομική βοήθεια, όπως και σε άλλους κατοίκους, ενώ παράλληλα πρόσφατα έδωσε χρήματα για να χτιστεί νέο νοσοκομείο.