«Να κάνουμε παρέλαση με τον τίτλο όταν θα μπορεί να συγκεντρωθεί κόσμος»

Ο πρόεδρος της Λίβερπουλ, Τομ Βέρνερ, ξέρει ότι προς το παρόν θα πρέπει να ξεγράψει τους πανηγυρισμούς με τον κόσμο για την διαφαινόμενη κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ, όμως, διατηρεί την ελπίδα του να μπορέσει να γίνει αυτό κάποια στιγμή τους επόμενους μήνες όταν θα είναι ασφαλές...  



«Να κάνουμε παρέλαση με τον τίτλο όταν θα μπορεί να συγκεντρωθεί κόσμος»

Με το +25 στην κορυφή της βαθμολογίας, οι «κόκκινοι» του Κλοπ χρειάζονταν μονάχα δυο νίκες στις εναπομείνασες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος για να πάρει τον τίτλο, όμως, ο κορονοϊός είχε άλλη άποψη και ανέβαλε τα πάντα.

Με την επανέναρξη της Πρέμιερ Λιγκ να είναι ακόμα στον «αέρα» και να καταβάλλεται τεράστια προσπάθεια να γίνει αυτό στα μέσα του Ιουνίου, ο πρόεδρος της Λίβερπουλ, Τομ Βέρνερ ανέφερε:

«Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να καταφέρουμε να παίξουμε τα ματς που απομένουν γιατί θα είναι καλό για την κοινωνίακαι τη χώρα μας. Είμαστε εν μέσω μιας πολύ άσχημης κατάστασης, μακάρι κάποια μέρα να υπάρξει επιτέλους το εμβόλιο και να μπορέσουμε να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί στο γήπεδο. Μακάρι κάποια στιγμή να καταφέρουμε να κάνουμε και τη γιορτή για το πρωτάθλημα όταν θα μπορεί να συγκεντρωθεί κόσμος και να γιορτάσουμε μαζί του γιατί ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για τους οπαδούς μας».

Κώστας Ζάλιαρης