«Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ανήκει εξ’ ολοκλήρου στον Πρίγκιπα Αμπντουλάχ μπιν Μουσα’άντ»

Εξ’ ολοκλήρου στον Πρίγκιπα Αμπντουλάχ μπιν Μουσα’άντ ανήκει η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, όπως καταχώρησε η ίδια στο Companies House, περιπλέκοντας ακόμη περισσότερο την κατάσταση όσον αφορά το ιδιοκτησιακό της.



«Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ανήκει εξ’ ολοκλήρου στον Πρίγκιπα Αμπντουλάχ μπιν Μουσα’άντ»

Τις προηγούμενες ημέρες ο νεοφώτιστος σύλλογος είχε ενημερώσει τον κόσμο του για την διαμάχη του Πρίγκιπα και του προηγούμενου ιδιοκτήτη, Κέβιν ΜακΚέιμπ, κατά την οποία οι δυο πλευρές δεν μπόρεσαν να έρθουν σε καθολική συμφωνία, και κατ’ επέκταση θα πρέπει να πορευτούν νομικά για την εξέλιξη του θέματος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που θα τα πουν στα δικαστήρια, μιας και ο Πρίγκιπας Αμπντουλάχ μπιν Μουσα’άντ είχε κερδίσει το 2019 απέναντι στον ΜακΚέιμπ, αναγκάζοντάς τον να πουλήσει το μισό μερίδιο των συνολικών μετοχών (50%) έναντι του ποσού των πέντε εκατομμυρίων λιρών, χωρίς ωστόσο να τον πείσει και για την μεταβίβαση των υπόλοιπων περιουσιακών, του γηπέδου και του ξενοδοχείου, εξ’ ου και ο λόγος για την συνέχεια του σήριαλ.

Ωστόσο έρχεται η νέα ανακοίνωση και μπερδεύει ακόμη περισσότερο την κατάσταση, μιας και οι «λεπίδες» ενημέρωσαν πως: «Δεχθήκαμε πολλές ερωτήσεις σχετικά με την καταχώρηση που έγινε σήμερα στο Companies House (σ.σ κυβερνητικός οργανισμός). Έτσι ο σύλλογος ενημερώνει πως δεν έχει αλλάξει κάτι όσον αφορά τις μετοχές, τόσο της Sheffield United Club Limited όσο και τις Blades Leisure Limited. Η καταχώρηση στο Companies House έγινε ώστε να υπάρχει ακρίβεια και να μην γίνουν αλλαγές από το ίδιο το Companies House.

Ο H.R.H Πρίγκιπας Αμπντουλάχ μπιν Μοσα’άντ μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σα’ούντ παραμένει ο απόλυτος ιδιοκτήτης και διαχειριστής της Blades Leisure Limited αλλά και της θυγατρικής της, The Sheffield United Football Club Limited. Περιμένουμε να γίνουν οι σχετικές ενημερώσεις από το Companies House τις ερχόμενες ημέρες».