Απονομή τίτλου στη Λίβερπουλ με ασφάλεια...

Τριάντα χρόνια περίμεναν και μπορεί να μην το πανηγυρίσουν με τον κόσμο τους, αλλά στη Λίβερπουλ μπορούν να ελπίζουν πλέον περισσότερο από ποτέ ότι θα πάρουν το τρόπαιο τα χέρια τους. Ο εκτελεστικός διευθυντής της Πρέμιερ Λιγκ, Ρίτσαρντ Μάστερς ανέφερε πως αν υπάρξει απόλυτη ασφάλεια και τηρηθούν τα απαραίτητα μέτρα, θα γίνει κανονικά απονομή τίτλου στους «κόκκινους». 



Απονομή τίτλου στη Λίβερπουλ με ασφάλεια...

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης και πρωτοπόροι της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, στη χρονιά που ετοιμάζονταν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα για πρώτη φορά έπειτα από το 1990, είδαν την πανδημία να βάζει στον... πάγο την ζωή και κατ' επέκταση τον αθλητισμό. 

Με τα πλάνα για την επιστροφή σε μια... νέα κανονικότητα και την δυνατότητα να παίξουν ξανά στην Πρέμιερ Λιγκ από τον Ιούνιο, ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργανώτριας αρχής, Ρίτσαρντ Μάστερς, ανέφερε: 

«Είναι πρόθεσή μας να υπάρξει η επιβράβευση των παικτών, του προπονητή και του τεχνικού επιτελείου για τον κόπο που έχουν κάνει όλη τη σεζόν και να μην τους στερήσουμε τη δυνατότητα να πανηγυρίσουν για την επιτυχία τους». 

Κώστας Ζάλιαρης