Η μέρα που η Μάντσεστερ Σίτι έγραψε την απόλυτη ιστορία στο αγγλικό ποδόσφαιρο! (vids)

Ποτέ ξανά καμία άλλη ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ δεν είχε καταφέρει να κατακτήσει όλους τους εγχώριους τίτλους και να κάνει το τρεμπλ, μέχρι την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα του 2019. Κι αυτό ολοκληρώθηκε μια τέτοια ημέρα, πριν από έναν χρόνο, με το ιστορικό 6-0 επί της Γουότφορντ στον τελικό του Κυπέλλου στο «Γουέμπλεϊ».  



Η μέρα που η Μάντσεστερ Σίτι έγραψε την απόλυτη ιστορία στο αγγλικό ποδόσφαιρο! (vids)

Οι «πολίτες» είχαν βγει νικητές στην τρομερή κούρσα με τη Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα, αποφασίζοντας να μην χάσουν ούτε έναν βαθμό ποτέ ξανά από τον Φλεβάρη και μετά, έπειτα από ένα κακό αποτέλεσμα με τη Νιούκαστλ.

Κατέκτησαν την Πρέμιερ Λιγκ την τελευταία αγωνιστική με τη Λίβερπουλ να μένει δεύτερη, είχαν πάρει το Λιγκ Καπ και στις 18 Μαΐου του 2019 διέλυσαν τη Γουότφορντ στο Λονδίνο για το Κύπελλο Αγγλίας.

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ παρά το χατ-τρικ που είχε πετύχει στο ιστορικό παιχνίδι με τους hornets λόγω και του σκορ που είχαν πετύχει οι παίκτες του Πεπ, τα... άκουσε από τον Καταλανό που είχε να του κάνει πολλές παρατηρήσεις, ενώ, η Σίτι μόλις είχε γράψει την απόλυτη ιστορία.

Το πρώτο, ever, τρεμπλ αγγλικής ομάδας στις εγχώριες διοργανώσεις, ενώ, μαζί και με το Community Shield, οι γαλάζιοι του Μάντσεστερ έγιναν οι... Fourmidables! 

Θυμηθείτε τον τελικό του Κυπέλλου που έλαβε χώρα σαν σήμερα, πριν έναν χρόνο:

 

 

Κώστας Ζάλιαρης