Ελεύθερη Πρέμιερ για όλους και σενάριο για κάμερες στ' αποδυτήρια

Το αγγλικό ποδόσφαιρο αναμένεται να μπει σε κάθε σπίτι με την επανέναρξη της δράσης, αφού, ρυθμίζονται οι λεπτομέρειες για να υπάρχει ελεύθερη τηλεοπτική μετάδοση όλων των αγώνων, σε μια προσπάθεια να μειωθούν οι άσκοπες μετακινήσεις των πολιτών. Σενάριο για κάμερες στ' αποδυτήρια και μικρόφωνα στους πάγκους...



Ελεύθερη Πρέμιερ για όλους και σενάριο για κάμερες στ' αποδυτήρια

Η Κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την πρώτη στιγμή έχει τονίσει πως το ποδόσφαιρο θα βοηθήσει τον κόσμο να ξεχαστεί και να διασκεδάσει σε αυτές τις πολύ δύσκολες μέρες και την περίεργη εποχή που διανύει η ανθρωπότητα με την πανδημία που εξαπλώθηκε από τον περασμένο Μάρτιο. 

Έτσι, κάνοντας τα πάντα για την επανέναρξη της Πρέμιερ Λιγκ, φαίνεται ότι στο γενικότερο πλαίσιο των ρυθμίσεων για τις οποίες θα γίνει δουλειά, θα είναι και η ελεύθερη τηλεοπτική μετάδοση όλων των αναμετρήσεων! 

Αυτό, όπως ανέφερε ο Γραμματέας της Επιτροπής Τεχνολογίας, Πολιτισμού, Media και Αθλητισμού της Κυβέρνησης, Όλιβερ Ντάουντεν, θα βοηθήσει τον κόσμο να παραμείνει στο σπίτι του και να δει μπάλα, αποτρέποντας τις μετακινήσεις άνευ λόγου και ουσίας.

Παράλληλα, το BT Sport και το SkySports που έχουν τα δικαιώματα τηλεοπτικής κάλυψης των αγώνων, φέρονται να εξετάζουν το ενδεχόμενο να πάνε τις μεταδόσεις ένα βήμα παρακάτω και να εκμεταλλευτούν την εποχή για να πείσουν τις ομάδες να επιτρέψουν κάμερες στ' αποδυτήρια και μικρόφωνα στους πάγκους. Αυτό είναι μάλλον κάτι πολύ προχωρημένο και τρομερά δύσκολο να συμβεί, αλλά αυτό μεταφέρει ο βρετανικός Τύπος...

Κώστας Ζάλιαρης