Ο Λάμπαρντ ελπίζει σε... μίνι ανανέωση με Γουίλιαν – Ζιρού

Την ελπίδα του για βραχυπρόθεσμη ανανέωση με παίκτες που μένουν χωρίς συμβόλαιο με το τέλος της... κανονικής σεζόν, όπως τον Γουίλιαν και τον Ολιβιέ Ζιρού, εξέφρασε δημοσίως ο Φρανκ Λάμπαρντ.



Ο Λάμπαρντ ελπίζει σε... μίνι ανανέωση με Γουίλιαν – Ζιρού

Ο προπονητής της Τσέλσι δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου πως θα ήθελε να έχει διαθέσιμους όλους τους παίκτες του εφόσον γίνει η επιστροφή στην αγωνιστική δράση και στην Αγγλία, ωστόσο δεν έδωσε άλλη είδηση.

«Έχουμε μεγάλα ονόματα σε αυτήν την κατάσταση με τα συμβόλαια, οπότε αυτό είναι κάτι το οποίο εξετάζω πολύ καλά. Αυτοί που μένουν χωρίς συμβόλαιο έχουν προσφέρει πολλά στον σύλλογο, αλλά φυσικά θα έχουν στο μυαλό τους το τι θα κάνουν προσωπικά υπό την έννοια σε τι κατάσταση βρίσκονται τώρα και το τι θα γίνει με την προετοιμασία της νέας σεζόν για να είναι οι ίδιοι εντάξει.

Είναι ένα θέμα που το κοιτάμε. Ευελπιστώ πως θα μπορέσουμε να κλείσουμε συμφωνία για να μπορέσουν να παραμείνουν σε εμάς για λίγο περισσότερο γιατί εάν πρόκειται να παίξουμε και πάλι θα ήθελα την ομάδα να μοιάζει με αυτήν ολόκληρης της σεζόν. Αλλά θα πρέπει να περιμένουμε», σχολίασε σχετικά.