Σκόουλς: «Είχαμε ετοιμάσει μέχρι και αριθμό φανέλας για τον Ροναλντίνιο»!

Ο Πολ Σκόουλς κάνει μια αποκάλυψη η οποία θα στεναχωρήσει τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού, τόνισε πως το 2003 η ομάδα βρέθηκε πολύ κοντά στην απόκτηση του Ροναλντίνιο, του είχε ετοιμάσει και αριθμό φανέλας, αλλά ο Βραζιλιάνος άλλαξε τελευταία στιγμή γνώμη!  



Σκόουλς: «Είχαμε ετοιμάσει μέχρι και αριθμό φανέλας για τον Ροναλντίνιο»!

Προτού ο «Ρόνι» μετακινηθεί στη Μπαρτσελόνα και σαρώσει τα πάντα, όταν ακόμα βρισκόταν στην Παρί Σεν Ζερμέν κι «έφτιαχνε» το όνομά του, είχε γίνει αντιληπτός από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά η μεταγραφή παρουσιαζόταν σχεδόν τελειωμένη για τη Γιουνάιτεντ, η οποία φερόταν να έχει ετοιμάσει και αριθμό φανέλας για τον Βραζιλιάνο!

«Είχαμε κλείσει δυο – τρεις παίκτες εκείνο το καλοκαίρι και ένας εξ αυτών ήταν ο Ροναλντίνιο. Θα τον είχαμε ανακοινώσει και μάλιστα, ήταν έτοιμος και ο αριθμός για τη φανέλα του, αλλά την τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη και πήγε στη Μπαρτσελόνα. Ήταν πολύ περίεργο εκείνο το καλοκαίρι και είχαμε παίξει με τη Μπαρτσελόνα στην προετοιμασία.

Ήμασταν όλοι ενθουσιασμένοι γιατί γνωρίζαμε τον Ροναλντίνιο και ήταν εντυπωσιακός ποδοσφαιριστής. Τότε ακόμα έβγαινε στην επιφάνεια με την Παρί και πιστεύαμε ότι θα μας έφερνε κάτι ξεχωριστό στην ομάδα. Όπως για παράδειγμα το έκανε ο Καντονά. Όμως, τρεις μέρες μετά, παίξαμε εναντίον του σε ματς προετοιμασίας και... προσπαθούσαμε να τον κλωτσήσουμε γιατί δεν ήρθε σε εμάς» είπε ο Σκόουλς!

Κώστας Ζάλιαρης