Η μέρα που η Άρσεναλ έβαλε την πρόκληση και όλοι οι επόμενοι απέτυχαν! (vid)

Το πρωτάθλημα είχε ήδη εξασφαλιστεί λίγο καιρό νωρίτερα από το εκτός έδρας παιχνίδι στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» απέναντι στην Τότεναμ. Σαν σήμερα, όμως, στις 15 Μαΐου του 2004, η Άρσεναλ κατάφερε να ολοκληρώσει όλη τη σεζόν αήττητη, κάτι που δεν έχει επαναλάβει ποτέ ξανά καμία άλλη ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ!  



Η μέρα που η Άρσεναλ έβαλε την πρόκληση και όλοι οι επόμενοι απέτυχαν! (vid)

Οι «κανονιέρηδες» του Βενγκέρ, παραμένουν οι μοναδικοί και εκπληκτικοί Invincibles αφού ούτε η Σίτι, ούτε η Λίβερπουλ τα τελευταία χρόνια, όσο κοντά κι αν έφτασαν, δεν κατάφεραν να επαναλάβουν εκείνο το σπουδαίο κατόρθωμα.

Πέρασαν 16 χρόνια από την ημέρα που τελείωσε η αγωνιστική περίοδος 2003-2004 και η Άρσεναλ ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική χρονιά δίχως αρνητικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα, παίρνοντας 26 νίκες και έχοντας 12 ισοπαλίες σε «Μαραθώνιο» 38 αγωνιστικών.

To 2-1 επί της Λέστερ ήταν το τελευταίο αποτέλεσμα εκείνης της σεζόν στο «Χάιμπουρι», με το πρωτάθλημα να έχει εξασφαλιστεί τέσσερα ματς νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα από τις 25 του Απρίλη εκείνης της χρονιάς με το 2-2 κόντρα στην Τότεναμ.

Δείτε τις στιγμές με το σφύριγμα της λήξης και την επιβεβαίωση της αήττητης σεζόν:

 

 

Κώστας Ζάλιαρης