Ανρί σε Φάμπεγας: «Όταν σε είδα στην προπόνηση, είπα στον Βενγκέρ “ποιος διάολο είναι αυτός;”»!

Ο Τιερί Ανρί είχε μια χαλαρή και όμορφη ποδοσφαιρική κουβέντα με τον Σεσκ Φάμπρεγας μέσω social media και του αποκάλυψε την εντύπωση που του έκανε στο ξεκίνημα της συνύπαρξής τους στην Άρσεναλ, με τον Γάλλο φορ να ρωτάει τότε τον Βενγκέρ για τον Ισπανό χαφ!  



Ανρί σε Φάμπεγας: «Όταν σε είδα στην προπόνηση, είπα στον Βενγκέρ “ποιος διάολο είναι αυτός;”»!

Οι δύο άλλοτε συμπαίκτες στους «κανονιέρηδες» πέρασαν το βράδυ της Πέμπτης συνομιλώντας μέσω Instagram live και θυμήθηκαν παλιές καλές στιγμές τους, με τον Ανρί να του εκμυστηρεύεται τις σκέψεις του για τις πρώτες ημέρες που βρίσκονταν μαζί στο λονδρέζικο κλαμπ...

«Θυμάμαι όταν είχες πρωτοέρθει στην ομάδα και έκανες την πρώτη σου προπόνηση σε κοίταξα και πραγματικά ρε φίλε, είχες πολύ κακό μαλλί. Είχα κι εγώ άσχημο, αλλά το δικό σου ήταν χάλια! Σε κοίταζα και οι φανέλες που ήταν μεγάλες εκείνη την εποχή κι όχι τόσο εφαρμοστές, ήταν σαν φόρεμα πάνω σου.

Θυμάμαι είχα γυρίσει και είχα πει στον Βενγκέρ: “Ποιος διάολο είναι αυτός, κόουτς;”. Και μου απάντησε: “Είναι το παιδί που πήρε το Μουντιάλ με το τμήμα κ-17 και τότε θυμήθηκα και του είπα “α, ναι, είναι το παιδί που ήταν πρώτος σκόρερ...”.

Ο κόσμος μιλούσε για εσένα, σε είδα πως ερχόσουν με φόρα για να παίξεις και μαζί με τους Ζιλμπέρτο Σίλβα και Βιεϊρά σκεφτόμουν ότι είχαμε την καλύτερη δύναμη στο κέντρο. Είσαι από τους πιο έξυπνους ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχω συνυπάρξει...» ήταν τα λόγια του Ανρί.

Κώστας Ζάλιαρης