Το συγκινητικό «αντίο» της Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» (vid)

Σαν σήμερα, πριν από τρία χρόνια, η Τότεναμ άλλαξε σελίδα στην ιστορία της αποχαιρετώντας με πόνο, αλλά και με τρομερές εμπειρίες, το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» σε μια εντυπωσιακή και απόλυτα συγκινητική εκδήλωση για να τιμήσει το γήπεδο...



Το συγκινητικό «αντίο» της Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» (vid)

Τα «σπιρούνια» σίγουρα δεν φαντάζονταν ότι θα έπρεπε να περιμένουν περίπου δυο χρόνια για να μπουν στο νέο τους «σπίτι», το οποίο όμως είναι υπερσύγχρονο και τους έχει κάνει να ξεχάσει το παρελθόν, αν και δεν σβήνουν όσα έζησαν στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». 

Η λονδρέζικη ομάδα σαν σήμερα το 2017 αποχαιρέτησε την ιστορική της έδρα έπειτα από 118 χρόνια, με πολλούς καλεσμένους που τίμησαν τον σύλλογο και αγωνίστηκαν σε αυτό το γήπεδο, με τον κόσμο και τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να συγκινούνται και την ημέρα εκείνη, της 14ης Μαΐου να μένει στη μνήμη όλων.

Η σεζόν 2016-2017 είχε ολοκληρωθεί με νίκη (2-1) επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την ομάδα να παραμένει αήττητη εντός έδρας καθ' όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου και να εξασφαλίζει τη δεύτερη θέση στην βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ πίσω από την Τσέλσι. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης