Αρραβωνιαστικιά του δολοφονηθέντος Τζαμάλ: «Είναι αυτός ο σωστός τρόπος να βγει η Νιούκαστλ από την απελπισία»;

Ανοιχτό γράμμα προς τους οπαδούς της Νιούκαστλ απέστειλε η αρραβωνιαστικιά του δολοφονηθέντος δημοσιογράφου, Τζαμάλ Κχασοτζί, καλώντας τους να σκεφτούν καλά εάν θέλουν τις τύχες της ομάδας τους στα χέρια του Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, ο οποίος κατηγορείται για το φόνο!  

Advertisement
Αρραβωνιαστικιά του δολοφονηθέντος Τζαμάλ: «Είναι αυτός ο σωστός τρόπος να βγει η Νιούκαστλ από την απελπισία»;

Τη στιγμή που τα βρετανικά Μέσα αναφέρουν ότι συνολικά 10 σύλλογοι της Πρέμιερ Λιγκ επιχειρούν να μπλοκάρουν την αγορά των μετοχών της Νιούκαστλ από τον Σαουδάραβα Πρίγκιπα, ένα ακόμα «χτύπημα» για τη φήμη του ήρθε να προστεθεί!

Η αρραβωνιαστικιά του δολοφονηθέντος Τζαμάλ, για τον φόνο του οποίου κατηγορείται ο Πρίγκιπας, έστειλε γράμμα προς τους φίλους των «καρακαξών» με τα εξής:

«Σας γράφω σε μια κρίσιμη στιγμή για την ιστορία της διάσημης ομάδας σας. Ο πρίγκιπας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, ο απόλυτος κυβερνήτης της Σαουδικής Αραβίας, στοχεύει να πάρει την ομάδα σας, προσφέροντας ένα τεράστιο χρηματικό ποσό. Γνωρίζω ότι πολλοί από εσάς έχετε μπει στον πειρασμό αυτής της προσφοράς, η οποία θα βγάλει το σύλλογο σας από την τραγική κατάσταση των τελευταίων ετών που τον έχει καταστρέψει.

Όμως ο Πρίγκιπας κατηγορείται ότι διέπραξε το φόνο του Τζαμάλ. Όλες οι έρευνες έχουν δείξει την ευθύνη του. Δεν έχει υποβληθεί σε δίκη στη χώρα του, διότι ελέγχει το σύστημα! Σας παρακαλώ πολύ σκεφτείτε εάν η αποδοχή της προσφοράς του Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν είναι πραγματικά ο σωστός τρόπος για να βγείτε από την απελπισία της ομάδας και της πόλης σας», τα λόγια της!