Τελεσίγραφο της Πρέμιερ σε ομάδες και ποδοσφαιριστές για την επιστροφή!

Η Πρέμιερ Λιγκ φέρεται να τηρεί αρκετά αυστηρή στάση τη δεδομένη χρονική στιγμή για την αποδοχή από πλευράς ομάδων και παικτών, του πρωτοκόλλου υγείας για την επιστροφή στις προπονήσεις σε γκρουπ. Μάλιστα, φέρεται να έχει στείλει τελεσίγραφο απειλώντας να μην συνεχιστεί το ποδόσφαιρο για ολόκληρο το 2020! 



Τελεσίγραφο της Πρέμιερ σε ομάδες και ποδοσφαιριστές για την επιστροφή!

Σύμφωνα με την Telegraph, η διοργανώτρια αρχή του κορυφαίου πρωταθλήματος θα επικοινωνήσει άμεσα με τα κλαμπ και τους αρχηγούς τους για να μεταφερθεί πλέον το θέμα της πίεσης του χρόνου ώστε άπαντες ν' αποδεχθούν τα μέτρα ασφαλείας και το πρωτόκολλο υγείας για να υπάρξει ξανά ποδόσφαιρο τον Ιούνιο. 

Όσο κι αν ανησυχούν και φοβούνται οι ποδοσφαιριστές για τις οικογένειές τους και τη δική τους υγεία μέσα στο γήπεδο, το ρεπορτάζ του βρετανικού Μέσου αναφέρει πως ίσως... δεν έχουν άλλη επιλογή! 

Όπως τονίζεται, η Πρέμιερ θα στείλει τελεσίγραφο με το οποίο θα δηλώνει ότι αν οι παίκτες αρνηθούν να επιστρέψουν στις προπονήσεις, κινδυνεύουν να μην παίξουν για το υπόλοιπο του 2020 κι όχι μονάχα για τη φετινή σεζόν! 

Μια από τις πιο αυστηρές συστάσεις που φέρονται να γίνονται μέσω του πρωτοκόλλου που έχει θεσπιστεί, είναι να προσέχουν οι πρωταγωνιστές των ομάδων το πρόσωπό του τη στιγμή που θα έρχονται σε κοντινή απόσταση με αντιπάλους, είτε σε μαρκαρίσματα είτε σε τάκλιν! 

Κώστας Ζάλιαρης