Ξεκαθαρίζει και ανακοινώνεται την Τρίτη η Πρέμιερ...

Με το Project Restart να κλείνει εντός της ημέρας αν δεν υπάρξουν μεγάλα προβλήματα στην προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη, η Κυβέρνηση θα το μεταφέρει στο Κοινοβούλιο ώστε ν' αναλυθεί για την στιγμή της άρσης των περιορισμών σε ό,τι αφορά τον αθλητισμό και πιθανότατα την Τρίτη θα υπάρξουν ανακοινώσεις για την Πρέμιερ Λιγκ. 



Ξεκαθαρίζει και ανακοινώνεται την Τρίτη η Πρέμιερ...

Η Telegraph σε δημοσίευμά της άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει η θετική πρόθεση της Κυβέρνησης να δώσει το ok για την επανέναρξη του κορυφαίου πρωταθλήματος τηρώντας το πρωτόκολλο και με όλους τους κανονισμούς και τις λεπτομέρειες που θα περιλαμβάνονται στο Project Restart που θέλει να εφαρμόσει η Πρέμιερ Λιγκ. 

Εντός της ημέρας θα υπάρξει κρισιμότατη τηλεδιάσκεψη για να καταστεί ξεκάθαρο προς τις ομάδες της ουράς ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα ν' ακυρωθούν οι υποβιβασμοί, να κατανοήσουν τους λόγους που θα διεξαχθεί το υπόλοιπο της σεζόν σε ουδέτερα γήπεδα και να συμφωνήσουν στην εφαρμογή του πλάνου πάνω στο οποίο η διοργανώτρια αρχή δουλεύει εδώ και καιρό. 

Είναι πολύ πιθανό την Τρίτη, με τις νέες ανακοινώσεις για την άρση των περιορισμών και το θέμα του αθλητισμού, να υπάρξει ανακοίνωση και για την Πρέμιερ Λιγκ, έναν μήνα πριν από την φημολογούμενη επανέναρξη...

Κώστας Ζάλιαρης