Συζήτηση, με διχασμένη την Πρέμιερ Λιγκ...

Προγραμματισμένη συζήτηση για το υπόλοιπο της σεζόν θα έχουν στις αρχές της νέας εβδομάδας οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, με την φημολογία να θέλει διχασμένες τις ομάδες και το θέμα να περιπλέκεται έτσι κι αλλιώς μετά το τρίτο κρούσμα στην Μπράιτον.



Συζήτηση, με διχασμένη την Πρέμιερ Λιγκ...

Σε κλίμα διχασμού αναμένεται να βρεθούν την Δευτέρα οι εκπρόσωποι των συλλόγων της Πρέμιερ Λιγκ, με το Top14 να δίνει μάχη απέναντι στο Bottom6 για να βγει εις πέρας η αγωνιστική περίοδος. Δεν αναμένεται να διεξαχθεί κάποια ψηφοφορία, παρά να τεθούν επί τάπητος τα πλάνα για το κοντινό μέλλον.

Προφανώς η κατάσταση είναι ήδη πολύ μπερδεμένη, σε μια χώρα που πέρασε με ιδιαίτερο τρόπο την πανδημία μιας και οι χειρισμοί της Κυβέρνησης δεν ήταν άμεση ή τουλάχιστον άμεσα σύμφωνη με τις επιταγές του υπόλοιπου πλανήτη, πόσο δε μάλλον από την στιγμή που η Μπράιτον ανακοίνωσε πως και τρίτος παίκτης της έπεσε θύμα του ιού, ούσα έτσι κι αλλιώς μία από αυτές που «κλωτσάνε» για οριστική διακοπή μιας και παίζεται ακόμα το παιχνίδι για την παραμονή.

Εκτός από το παραπάνω επιχείρημα, οι ομάδες της ουράς ήταν αντίθετες και στο ενδεχόμενο να γίνουν τα ματς σε 8-10 ουδέτερες έδρες, χρησιμοποιώντας και το επιχείρημα για την ακεραιότητα του αθλήματος. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, η ένταση θα περισσεύει από τη νέα κουβέντα που θα γίνει, ισχυριζόμενα μάλιστα πως οι πρώτες 14 ομάδες έχουν χαρακτηρίσει την προσπάθεια των... απέναντι ως «Project Sabotage», κόντρα δηλαδή στο «Project Restart».