Νόκαερτ: «Εγώ φοβάμαι, θα έπρεπε να έχουν μιλήσει οι ποδοσφαιριστές»

Αν και δέχεται ότι σίγουρα υπάρχουν ποδοσφαιριστές που περιμένουν πως και πως να επιστρέψουν στη δράση με όποιο ρίσκο, ο Άντονι Νόκαερτ τόνισε πως ο ίδιος φοβάται για τον εαυτό του και το παιδάκι του και πως θα έπρεπε οι ποδοσφαιριστές να έχουν δυνατή φωνή στο θέμα της συνέχισης ή όχι του φετινού πρωταθλήματος...



Νόκαερτ: «Εγώ φοβάμαι, θα έπρεπε να έχουν μιλήσει οι ποδοσφαιριστές»

Ο επιθετικός της Μπράιτον που είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Φούλαμ, εκπροσώπησε μερίδα συναδέλφων του που σκέφτονται δυο και τρεις φορές ότι είναι τρομερά επικίνδυνο να επιστρέψουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις εν μέσω πανδημίας. 

«Εγώ έχω παιδί στο σπίτι και φοβάμαι ότι μπορεί να κολλήσω και μετά να μεταδώσω τον ιο στους γύρω μου... Σίγουρα υπάρχουν και παίκτες που είναι διατεθειμένοι να πάρουν το ρίσκο, όμως υπάρχουν κι εκείνοι που δεν θέλουν. Αν εμένα μου πει η ομάδα μου να παίξω αύριο, θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, δίχως να σημαίνει όμως ότι συμφωνώ με τη συνέχιση της σεζόν.

Θα έπρεπε οι αρμόδιοι φορείς να έχουν λάβει υπόψιν τους όσα σκέφτονται οι ποδοσφαιριστές και να μην αποφασίζουν δίχως εκείνους. Είναι παράλογο που δεν τους έχουν ακούσει για να δουν τι άποψη έχουν...» ήταν τα λόγια του Άντονι Νόκαερτ. 

Κώστας Ζάλιαρης