Σαν σήμερα: Η επική ανατροπή της Τότεναμ και τα δάκρυα του Ποτσετίνο (vids)

Στις 8 Μαΐου του 2019 η Τότεναμ ολοκλήρωνε τον θρίαμβο των αγγλικών ομάδων στο Τσάμπιονς Λιγκ και με τρομερή ανατροπή, όπως το είχε κάνει μια μέρα νωρίτερα και η Λίβερπουλ με τη Μπαρτσελόνα, ξεπέρασε το εμπόδιο του Άγιαξ για να βρεθεί στον μεγάλο τελικό. Αξεχαστα θα μείνουν τα δάκρυα του Ποτσετίνο και οι δηλώσεις του στις οποίες αποθέωνε το ποδόσφαιρο που υπάρχει στη ζωή του...



Σαν σήμερα: Η επική ανατροπή της Τότεναμ και τα δάκρυα του Ποτσετίνο (vids)

Τα «σπιρούνια» είχαν φτάσει στο Άμστερνταμ με την πλάτη στον τοίχο μετά το εις βάρος τους 1-0 απο το πρώτο παιχνίδι στο Λονδίνο. 

Όλα φάνηκαν να γίνονται πολύ χειρότερα όταν ο Αίαντας κατάφερε να φτάσει στο 2-0 και ουδείς θα πίστευε πως θα καταφέρνε η ομάδα του Ποτσετίνο να φέρει τα πάνω - κάτω. 

Ο Λούκας Μόουρα... σεληνιάστηκε, πέτυχε χατ-τρικ με το τελευταίο γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα με αριστερό σουτ δίχως να βλέπει και δίχως να χρειαστεί δεύτερη επαφή με τη μπάλα, διαμορφώνοντας το 3-2 για τους Άγγλους. 

Οι σκηνές απίστευτες... Οι παίκτες του Άγιαξ κέρδισαν το χειροκρότημα αν και έμειναν με την τεράστια πικρία και οι παίκτες της Τότεναμ... αποτρελάθηκαν. 

Μαζί και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, στην πιο ευτυχισμένη και συγκινητική νύχτα της προπονητικής του καριέρας...

Απολαύστε τα βίντεο με όλες τις στιγμές της βραδιάς που έλαβε χώρα σαν σήμερα, πριν από έναν χρόνο: 




Κώστας Ζάλιαρης