Χάσμα στην Πρέμιερ: «Ψηφίστε υπέρ ή σας ρίχνουμε»!

Στην προσπάθειά τους με κάποιον τρόπο να μπλοκάρουν τη συνέχιση της σεζόν σε ουδέτερα γήπεδα και να γλιτώσουν τον υποβιβασμό, οι Άστον Βίλα, Μπόρνμουθ και Νόριτς φέρονται να άκουσαν από τις υπόλοιπες ομάδες πως ρισκάρουν να στραφούν όλες εναντίον τους και να τις ρίξουν με συνοπτικές διαδικασίες στην Τσάμπιονσιπ!  



Χάσμα στην Πρέμιερ: «Ψηφίστε υπέρ ή σας ρίχνουμε»!

Ενόψει της κρίσιμης ψηφοφορίας της Δευτέρας όλο και περισσότερα στοιχεία από τις διαβουλεύσεις των ανθρώπων των κλαμπ έρχονται στο προσκήνιο και αυτή τη στιγμή υπάρχει μια προσπάθεια των ομάδων στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ να κερδίσουν την επιβίωσή τους στην κατηγορία μπλοκάροντας το θέμα του υποβιβασμού.

Παράλληλα, είναι κάθετα αντίθετες με τη διεξαγωγή όλων των αγώνων των 9 αγωνιστικών που απομένουν σε ουδέτερα γήπεδα, αλλά φαίνεται πως πλέον όλο αυτό έχει στρέψει τις υπόλοιπες ομάδες εναντίον τους.

Οι Άστον Βίλα, Νόριτς και Μπόρνμουθ φέρονται να άκουσαν πως αν επιχειρήσουν να μπλοκάρουν και να καθυστερήσουν το Project Restart για δικό τους συμφέρον διεκδικώντας κάτι που ουσιαστικά είναι αδύνατο να συμβεί, τότε κινδυνεύουν να πέσουν στην Τσάμπιονσιπ με ψηφοφορία δίχως να τους δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο γήπεδο!

Κώστας Ζάλιαρης