Θα στοιχίσει στη Σίτι αν χαθεί ο Ντε Μπρόινε; (vid/poll)

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε έκανε σκέψεις φυγής από τη Μάντσεστερ Σίτι αν για δυο χρόνια δεν παίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η Ρεάλ μπαίνει στη μεταγραφολογία για τον Βέλγο και οι «πολίτες» βρίσκονται μπροστά σε μια πολύ επικίνδυνη περίσταση αν τελικά ισχύσει η τιμωρία και το CAS απορρίψει την προσφυγή της ομάδας...  



Θα στοιχίσει στη Σίτι αν χαθεί ο Ντε Μπρόινε; (vid/poll)

Ο Βέλγος αστέρας της Σίτι πραγματοποιούσε μια από τις καλύτερες σεζόν της θητείας του στο κλαμπ του Μάντσεστερ μέχρι τη στιγμή που ο κορονοϊός προκάλεσε την αναβολή στις αρχές Μαρτίου.

Μάλιστα, ήταν εκείνος που ουσιαστικά είχε οδηγήσει τη Σίτι προς τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τρομερή εμφάνιση και νίκη με ανατροπή κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» στο πρώτο παιχνίδι των «16» της διοργάνωσης.

Πρόκειται για έναν εκ των πιο ποιοτικών παικτών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Πρέμιερ Λιγκ και γενικότερα στην Ευρώπη, με τεχνική που σύγκρινεται με ελάχιστους συναδέλφους του και προσόντα που θα μπορούσαν να τον καταστήσουν ηγέτη.

Την ίδια στιγμή αποχωρεί και ο Νταβίντ Σίλβα το φετινό καλοκαίρι, έχοντας ανακοινώσει πως είναι η τελευταία του σεζόν στη Σίτι, παίρνοντας τιμής ένεκεν και το περιβραχιόνιο.

Ο Ντε Μπρόινε, πέρα από την αγάπη που απολαμβάνει και από τους οπαδούς της ομάδας του, είναι αγαπητός και στους... τραυματισμούς, αφού υπάρχουν περίοδοι που δεν τον αφήνουν σε ησυχία.

Αν τελικά η Σίτι δεν παίξει στην Ευρώπη και ο Βέλγος αποχωρήσει, θα στοιχίσει πολύ η απώλεια;

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης