Πρέμιερ Λιγκ: Τα 10 γήπεδα και οι ομάδες που αρνούνται το σχέδιο!

Το Project Restart προσπαθεί να τεθεί σε πλήρη εφαρμογή, στην Πρέμιερ Λιγκ αναζητούν τις λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει, φέρονται να έχουν βρει τα 10 συγκεκριμένα γήπεδα στα οποία θα διεξαχθεί όλη η δράση, όμως, δεν θα μπορούσαν να μην υπάρχουν και οι ενστάσεις...  



Πρέμιερ Λιγκ: Τα 10 γήπεδα και οι ομάδες που αρνούνται το σχέδιο!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα theAthletic, ναι μεν αυτή τη στιγμή τα πάντα σχεδιάζονται και προγραμματίζονται για να επιστρέψει στη δράση το κορυφαίο πρωτάθλημα στις 12 Ιουνίου – ημέρα που θα ξεκινούσε το Euro 2020 – ωστόσο, μέχρι τότε θα χρειαστεί να επιλυθούν αρκετά ζητήματα.

Όπως αναφέρει ο Ντέιβιντ Ορνστάιν, έχουν αποφασιστεί τα 10 γήπεδα στα οποία θα διεξαχθεί όλη η δράση, με το «Στάμφορντ Μπριτζ» και το «Άνφιλντ» να μένουν εκτός λόγω των πιθανοτήτων να συγκεντρωθεί κόσμος στους δρόμους τις ώρες των αναμετρήσεων.

Τα γήπεδα θα είναι από 9 ομάδες της Πρέμιερ και ένα που έχει παραμείνει κρυφό μέχρι και αυτή τη στιγμή, αλλά δεν θα είναι το «Γουέμπλεϊ» ή το προπονητικό κέντρο της εθνικής ομάδας της Αγγλίας.

Πιο συγκεκριμένα, κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθούν ματς στα: Amex (Μπράιτον), Έμιρεϊτς (Άρσεναλ), Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου (Γουέστ Χαμ), St. Mary's (Σαουθάμπτον), Βίλα Παρκ (Άστον Βίλα), King Power Stadium (Λέστερ), Ολντ Τράφορντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και Etihad (Μάντσεστερ Σίτι).

Παράλληλα, τέσσερις ομάδες φέρονται να είναι αντίθετες αυτή τη στιγμή στον συγκεκριμένο τρόπο συνέχισης της αγωνιστικής περιόδου αναφορικά με τα γήπεδα, με τις πληροφορίες του αγγλικού Τύπου να κάνουν λόγο για τις Μπράιτον, Μπόρνμουθ, Γουότφορντ και Γουέστ Χαμ...

Κώστας Ζάλιαρης