Η Μπράιτον είναι αντίθετη στα ουδέτερα γήπεδα

Αντίθετη στην ιδέα να γίνουν τα υπόλοιπα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ σε ουδέτερα γήπεδα είναι η Μπράιτον, που έγινε ο πρώτος σύλλογος ο οποίος επέκρινε επισήμως την πρόταση.



Η Μπράιτον είναι αντίθετη στα ουδέτερα γήπεδα

Τα τελευταία 24ωρα η Πρέμιερ Λιγκ προσπαθεί να βρει την χρυσή τομή και εφόσον το επιτρέψει η κυβέρνηση, να τελειώσει κάποια στιγμή την σεζόν που θα δει την Λίβερπουλ να στέφεται πρωταθλήτρια μετά από 30 χρόνια.

Στο... σήριαλ των τελευταίων εβδομάδων, προστέθηκε τις πρόσφατες ώρες το ενδεχόμενο να γίνουν τα παιχνίδια σε οκτώ διαφορετικά γήπεδα για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στην εξέδρα των γηπεδούχων, ωστόσο φαίνεται πως δεν το δέχονται όλοι οι σύλλογοι.

Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή της Μπράιτον, Πολ Μπάρμπερ, ο οποίος τόνισε πως τίθεται θέμα για την αξιοπιστία του αθλήματος εάν περάσει το μέτρο και πως τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά για όλους, αφού άλλο είναι να παίζεις στην φυσική σου έδρα και άλλο να πρέπει να κάνει μετακινήσεις σε κάθε αγωνιστική.

Μεγάλο ρόλο στο όλο θέμα παίζουν φυσικά και τα εισιτήρια που προσδοκούσαν τα κλαμπς, χώρια από τα γενικότερα έσοδα που προσφέρει μια αγωνιστική για την γηπεδούχο ομάδα, αν και σύμφωνα με τις λογικές δηλώσεις του Μπάρμπερ κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει να ξεχαστεί αυτό το κάθε ξεχωριστό «πακετάκι», μιας και δεν πρέπει να ξεχνάμε και το ενδεχόμενο τα εναπομείναντα ματς να γίνουν χωρίς κόσμο αν όχι με μερικές χιλιάδες.