Δήμαρχος Λίβερπουλ: «Να διακοπεί η σεζόν, θα έχουμε κωμικοτραγικές καταστάσεις...»

Ενάντια στη συνέχιση της αγωνιστικής περιόδου φαίνεται πως τάσσεται ο Δήμαρχος του Λίβερπουλ, Τζο ¶ντερσον, τονίζοντας πως φοβάται για φαρσοκωμωδία και συγκέντρωση χιλιάδων οπαδών στους δρόμους αν πάρει η ομάδα του Κλοπ το πρωτάθλημα, ακόμα και σε ουδέτερη έδρα.  



Δήμαρχος Λίβερπουλ: «Να διακοπεί η σεζόν, θα έχουμε κωμικοτραγικές καταστάσεις...»

Η Πρέμιερ Λιγκ αναμένεται να συνεχιστεί από την 8η Ιουνίου, με τις ομάδες να μπαίνουν σε κανονικές προπονήσεις από τα Μέσα Μαΐου κι αν όλα πάνε καλά, τα ματς θα διεξαχθούν σε ουδέτερες και συγκεκριμένες έδρες, μέσα ενός μήνα και κάτι...

Ο Δήμαρχος του Λίβερπουλ, Τζο ¶ντερσον, έχει τις ενστάσεις του επ' αυτού, λέγοντας πως: «Ακόμα κι αν γίνουν τα ματς κεκλεισμένων των θυρών, θα υπάρξει κόσμος έξω από το ¶νφιλντ. Δεν θα υπάρξουν πολλοί που θα σεβαστούν τις οδηγίες μας για να μην πάνε στο γήπεδο και να τηρήσουν τα μέτρα προφύλαξης. Θα βγουν να πανηγυρίσουν και θα είναι τρομερά δύσκολο και για την Αστυνομία να τους συγκρατήσει.

Θα είναι πραγματική φαρσοκωμωδία, δεν γίνεται να τηρηθούν οι αποστάσεις. Θα μας αγνοήσει ο κόσμος. Θα πρέπει η Πρέμιερ Λιγκ και η Κυβέρνηση να το λάβουν υπόψιν τους αυτό. Ας πάρει η Λίβερπουλ το πρωτάθλημα, αλλά διακόψτε τη σεζόν. Είναι ξεκάθαρο πως της αξίζει ο τίτλος, αλλά πρέπει να βάλουμε πάνω απ' όλα την ασφάλεια και την υγεία μας».

Κώστας Ζάλιαρης