Θέλει επιστροφή στο γήπεδο ο Μουρίνιο (vid)

Δίχως ανησυχία για τον κορονοϊό και με το σκεπτικό πως μόνο καλό θα κάνει η επιστροφή στο γήπεδο, ο Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε ότι θέλει να συνεχιστεί η φετινή σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ.  



Θέλει επιστροφή στο γήπεδο ο Μουρίνιο (vid)

Ο κόουτς της Τότεναμ μίλησε στο SkySports για την κατάσταση των παικτών του, το πρόγραμμα που ακολουθούν αλλά και για τις ενημερώσεις που λαμβάνουν το τελευταίο διάστημα.

Αναφέρθηκε στους τρεις παίκτες που ήταν τραυματίες πριν από την αναβολή και την ώρα που ήταν έτοιμοι να επιστρέψουν σταμάτησε η δράση, ενώ, τόνισε πως θα είναι θετικό αν καταφέρουν με οποιονδήποτε τρόπο οι ομάδες να παίξουν τις εναπομείνασες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

«Ο Κέιν δεν είναι τραυματίας, όπως και οι Σισοκό και Μπέργκουϊν... Αλλά είναι άλλο να μην είσαι τραυματίας και άλλο να είσαι έτοιμος να παίξεις ποδόσφαιρο. Για εκείνους είναι πολλές εβδομάδες με τραυματισμό και όταν ήταν έτοιμοι να επιστρέψουν, σταμάτησαν οι προπονήσεις. Δεν ξέρουμε τι γίνεται, πρέπει να περιμένουμε την άδεια για να προπονηθούμε ξανά μαζί. Να δούμε αν μπορούμε να επιστρέψουμε κανονικά.

Αν παίξουμε τη σεζόν, τα εναπομείναντα ματς, θα είναι καλό για όλους. Καλό για το ποδόσφαιρο, για την Πρέμιερ...» ήταν τα λόγια του.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης