Ποτσετίνο: «Πριν πεθάνω, να πάρω τίτλο με την Τότεναμ»! (vid)

Οι οπαδοί της Τότεναμ σίγουρα θα βούρκωσαν ακούγοντας τα τρομερά λόγια του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο για την ομάδα και την ευχή του να καταφέρει να επιστρέψει στο κλαμπ και να πανηγυρίσει έναν τίτλο με τα «σπιρούνια» προτού αφήσει την τελευταία του πνοή...



Ποτσετίνο: «Πριν πεθάνω, να πάρω τίτλο με την Τότεναμ»! (vid)

Ο Αργεντινός πρώην προπονητής της Τότεναμ δέχθηκε να μιλήσει στο BT Sport παρά τα ολοένα και πιο έντονα σενάρια για το μέλλον της καριέρας του και την κρούση της Νιούκαστλ. 

Εκείνος, μίλησε με λόγια καρδιάς για την ομάδα στην οποία βρισκόταν μέχρι τα τέλη του 2019, όταν και απομακρύνθηκε έπειτα από 5,5 χρόνια θητείας...

«Ήταν ένα εκπληκτικό ταξίδι το οποίο τελείωσε με τρόπο που κανείς δεν ήθελε... Βαθιά μέσα μου, στην ψυχή και την καρδιά μου είμαι σίγουρος ότι οι δρόμοι μας θα ξανασμίξουν.

Από την ημέρα που έφυγα από την ομάδα έχω στόχο να επιστρέψω και να τελειώσω τη δουλειά που αφήσαμε στη μέση γιατί είχαμε φτάσει πολύ κοντά σε ένα πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα, βέβαια, κοιτάζω το επόμενο πρότζεκτ που θα αναλάβω, όμως θα ήθελα να επιστρέψω μια μέρα στην ομάδα. Είναι ένα ιδιαίτερο κλαμπ με ιδιαίτερους οπαδούς.

Ίσως σε πέντε χρόνια, ίσως σε δέκα χρόνια, τώρα θα τα βάλω με τις θεωρίες του σύμπαντος αλλά θέλω προτού πεθάνω να προλάβω να επιστρέψω στην Τότεναμ και να πανηγυρίσει ένα τρόπαιο με την ομάδα για να νιώσω τι σημαίνει να είσαι θριαμβευτής με την Τότεναμ.

Οι οπαδοί είναι απίστευτοι και μας αγάπησαν τόσο που θέλω μια ευκαιρία να ανταποδώσω αυτή την αγάπη που πήραμε από την πρώτη μέρα με τους συνεργάτες μου». 

 

"From the day that I left the club, my dream is to one day be back and finish the work we didn't finish..." "Deep...

Δημοσιεύτηκε από BT Sport στις Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020

 

Κώστας Ζάλιαρης