«Η Γιουβέντους ψάχνεται για τον Πογκμπά με ανταλλαγές»

Επαφές της Γιουβέντους με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Πολ Πογκμπά και το έμψυχο δυναμικό που θα μπορούσε να τον επαναφέρει στην Ιταλία ισχυρίζεται πως γνωρίζει ο ειδικός σε αυτά τα θέματα δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.



«Η Γιουβέντους ψάχνεται για τον Πογκμπά με ανταλλαγές»

«Νομίζω ότι θα φύγει γιατί έχει ακόμη έναν χρόνο στο συμβόλαιό του. Όταν έχεις έναν χρόνο στο συμβόλαιο και μόνο αυτό, είναι πολύ δύσκολο να ανανεώσεις. Η Γιουνάιτεντ τον λογαριάζει ως τον σημαντικότερο ποδοσφαιριστή της, όχι στο γρασίδι αλλά στο κομμάτι του μάρκετινγκ, του εμπορίου και όλων των υπολοίπων.

Αλλά η κατάσταση κάνει την παραμονή του πολύ δύσκολη. Η Ρεάλ κάνει κίνηση. Ο Ζιντάν τον ήθελε από το περασμένο καλοκαίρι. Η Γιουβέντους θα τον ήθελε πίσω, αλλά μόνο με ανταλλαγές. Οπότε η συμφωνία, εν προκειμένω, εξαρτάται από το εάν η Γιουνάιτεντ χρειάζεται ποδοσφαιριστές της Γιούβε που θα μπορούσαν να αποτελέσουν μέρος του deal, όπως ο Πιάνιτς ή ο Ντόουγκλας Κόστα.

Ξέρω ότι η Γιουβέντους και η Γιουνάιτεντ είχαν επαφή τις τελευταίες ημέρες γιατί η δεύτερη θα ήθελε ένα τέτοιο είδος συμφωνίας», σχολίασε ο Ντι Μάρτζιο στο «Sky Sports».

Η κατάσταση της περίπτωσης του Πογκμπά δεν είναι άγνωστοι στις τάξεις των οπαδών των «κόκκινων διαβόλων» εδώ και αρκετούς μήνες, με τον Γάλλο μέσο να εμφανίζεται δυσαρεστημένος από την επιστροφή του στον αγγλικό σύλλογο και να ψάχνεται ανάμεσα σε «Γηραιά Κυρία» και Ρεάλ εδώ και αρκετούς μήνες.